auton testit

1,6 CDTI Opel Mokka testi 4×4. Alue, versiot ja johtopäätökset

Nähtyään keskeisiä näkökohtia Opel Mokka, on aika nähdä, mikä versio on kiinnostavampi. Hinnat alkavat 19650 euroa, ottamatta meidät Pive Plan, 1.4 Turbo moottori 140 hv, etuveto ja valikoiva viimeistely.

Opel Mokka on keskimääräistä parempi moottori segmentti Espanjassa tarjotaan vain 136-140 CV voima, ja useita kilpailijoita tarjotaan paljon vähemmän tehokkaat moottorit, paitsi pari urheilu versiot juuri myynyt (kuten Juke Nismo RS). Paitsi nestekaasua tai automaattisella myös Mokka Voit olla kaikki neliveto.

Voimme myös harkita Mokka jos epäröivät välillä SUV-B hyvin varustettuja tai yksinkertaisemman version SUV-C, kuten korkeudet on hieman suurempi kuin sen kilpailijat. Vakiovarustukseen on rikas, valinnainen runsasta ja hinta on myös keskimääräistä suurempi. Toinen tärkeä yksityiskohta on, että Se on valmistettu Espanjassa, kuten Captur.

epäilemättä jos päätämme Opel Mokka tai Chevrolet Trax (serkut taso engineering) joka on lopetettu jälkimmäistä. Koskien Opel Antara, Mokka on selvästi tehokkaampi ja taloudellisempi, mutta off-road taitoja antara puolustaa paljon paremmin, ja kulkee jossa Mokka ei voi siirtää.

Moottori mikä sinua kiinnostaa eniten?

Ei ylimääräisiä tai elimen värejä, 1.4 Turbo moottori alkaa 19658 euroa meitä. LPG versio se lisää hinta huomattavasti, ja me 22306 euroa, 2648 euroa enemmän. Investointi voidaan periä takaisin, koska se voi säästää 40% polttoainetta hyväksytyssä läpäisee 6,1 l / 100km 7,6 l / 100km nestekaasu, mutta kaasu maksaa noin puoli.

Entä diesel? Se on halvempaa, 21689 euroa, ja kuluttavat huomattavasti vähemmän. Kuitenkin moottori on herkempää ylläpitää ja Kilometrikustannusten ei ole kovin edullinen. Jos pitäydymme kulutusta olen ottanut pyörillä 18"Ne ovat noin 8 l / 100 km polttoaineen verrattuna 5,3 l / 100 km diesel. Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä dieselin voittaa. Voimme laskea kaasua 9-10 l / 100km, joiden kustannukset samanlainen dieselin mutta halvempaa huoltoa.

Sekä 1,4 Turbo (ilman GLP) 1,6 CDTI saada automaattivaihteiston, aina etuveto. Espanjassa vain 1.6 CDTI voi olla kaikki neliveto missään viimeistely, jossa palkkio yli 4000 euroa. Niille, jotka eivät koskaan jätä asfaltilla tai elää herkkä alue sää, sanoisin, että kanssa 4x2 versio kertoo, että versoja. Excellence in english voimme myös valita 1.4 Turbo 4x4, myös ilman nestekaasua.

Autonomia, CDTI on selvästi voittanut, voi vain ohittaa 1.4 Turbo nestekaasusäiliön loppumassa kaasua ja bensiiniä, mutta suuremmilla kustannuksilla. Autonomia kaasu vain on pienin alue, se on yksi tiemaksun tätä tekniikkaa. Moottori on paras suorituskyky diesel.

1,4 4x2 Turbo kiihtyy 100 km / h 10,2 sekunnissa sekä bensiinin ja nestekaasun ja dieselin on 10,3 sekuntia, ero on naurettavaa. muutos on selvimmin elpyminen 80-120 km / h; 1,4 Turbo on 13,5 sekuntia (14,1 jos LPG) ja dieselin 9,9 sekuntia. Huippunopeus on suurempi 1,4 Turbo, mutta Espanjassa ei katsonut tarpeelliseksi (196 km / h verrattuna 187 km / h).

Automaattinen versioita, kun momentinmuunnin on pieni menetys suorituskykyä. Mitä jokapyöräveto myös vähentää suorituskykyä hieman, mutta että täysin kuiva tie. Vähäinen komplikaatio ja vähemmän pitoa, 4x4 voitto. yhteen: Lyhytaikainen bensiiniä; keskipitkällä / pitkällä aikavälillä, diesel; hyvin pitkällä aikavälillä, GLP.

HUOMKaikki hinnat sisältävät nykyisen myynninedistämistarkoituksessa alennus.

laitteet versiot

viimeistely valikoiva meillä on perustiedot turvatoiminnot eivät riipu Opel Eye, keskuslukitus, vakionopeudensäädin risteily, valaistu hansikaslokero, nahkainen ohjauspyörä, ilmastointi anti allergeeneja, etusumuvalot, sävylasit, sähköiset peilit, stereo CD400 Plus (Bluetooth, USB ja ylimääräiset), 17-tuuman pyörät"...

Hieman varusteltu tulevat väri Edition, mukaan lukien standardi Opel onstar Comfort paketteja, ja Electro näkyvyys, takakeskikanaviin takana, ympäröivän valon, portagafas bizone, ulomman elementin musta, ohjauspyörä, Radio Intellilink CD600 (ei-selain), pyörät 18"Jne

Ne ovat lähes identtiset erinomaisuus, mutta ei yhtä ulkoa yksityiskohtia mustalla värillä. Itse asiassa hinta Excellence versioista on lähes 1500 euroa halvempi. On monia lisävarusteita, koska jotkut eivät ole käytettävissä Selective. Joka tapauksessa perusvarustus on ylivoimainen kilpaileviin malleihin, myös sen hinta.

Mitä extrat, Joitakin suosituksia:

 • Tecno Pack sisältää ohjattavia ajovalot AFL Plus, ja paljon parempi pimeässä ajaminen
 • Opel Eye minua, kuten aina, se näyttää erittäin suositeltava
 • 950 IntelliLink selain toimii hyvin, mutta se on järjestelmä, joka kehittyy ja on jäljessä sen korkeat odotukset, ja monet asiakkaat poltetaan asiaa
 • Pyörät 19" ei suositella, ovat vain esteettinen, et tarvitse
 • Niille, jotka elävät kylmässä paikassa, istuinten ja ohjauspyörä he arvostavat törkeää
 • Kattoluukku vähentää korkeutta hytin hieman, mutta se vaikuttaa vain hyvin pitkä ihmisiä
 • Kun Premium Pack (2000 euroa) on AFL-ajovalot, ergonomiset istuimet, navigaattori, lämmitetty edessä elementtejä; leviää se maksaa
 • Nahkaverhoilu näemme kuvia maksaa 1500 euroa, hyvin kohtuulliseen hintaan

Virallista konfiguraattori on erittäin helppokäyttöinen ja antaa meille mahdollisuuden tietää tarkemmin eri paketteja, jotka tilanpuutteen vuoksi, emme voi kommentoida kokonaisuudessaan. Lisäkysymyksiä auton mielellään ratkaista se kommentteja ruutuun.

Lopuksi, muistuttaa teitä on pudottaa restyling, joka voi olla syytä odottaa hieman päivitetty kuva, laitteiden päivityksiä tai tietoviihdejärjestelmät. Kuten moottoreille, en odota muutoksia ponneaineiksi jo täyttävät Euro 6 määräyksiä.

asiantuntija Arviota

Pidimme lisää

 • hyvin kohtuullinen kulutus ja riittävät etuudet
 • käytännön ratkaisut
 • Tuning ja pidon

Pidimme vähiten

 • Hieman vanhentunut sisustus monet painikkeet
 • neliveto kanssa arvokkaina
 • Default viimeistely kojelauta, voit haalia ajoittain

Huomautus: 8.3