Opel

Opel Antara 2017, nye spion bilder i Europa

Den nye generasjonen av Opel Antara har blitt fanget av våre fotografer i Sør-Europa. Den nye Opel SUV kommer senere i år som de to av Chevrolet Equinox, følger ham på hans nye scenen som en global modell.

Dette er de første bildene vi har av den nye Opel Antara 2017 sirkulerer i vårt kontinent. Den nye Opel SUV vil dele de fleste av sine komponenter med den nye Chevrolet Equinox, Amerikanske tvillingbror fra nå gjennomgå en dyptgripende omforming av sitt konsept som ny global modell. Selv om de to bare se den tyske versjonen i Spania siden lenge siden forlatt Chevy vårt marked.

Den nye Opel Antara er en Mid-size SUV for fem passasjerer hvis lengde er i 4,6 meter om. Dette betyr at det vil være større enn forgjengeren, men mot vil redusere vekten. Den nye Antara vil bruke modulære plattform D2XX, Det har gjort at dagens generasjon Opel Astra blir lettere og mer effektiv.

Tidligere allerede vi følte at dette var en modell som vil bli markedsført i Europa som i de foregående sesjon spion bilder av Opel Antara vi oppdaget en enhet med høyreratt (for Storbritannia eller Australia) turné amerikansk asfalt. Hans posisjon i Opel-serien vil være like over Meriva og den nye Mokka, å konkurrere referansegruppe segment som CX-5 eller Nissan X-Trail blant andre.

En av ingeniørene i den nye Antara hilser oss hjertelig

Sitt utvalg vil bestå av fire-sylindrede motorer, både diesel og bensin, sammen med manuell eller automatisk girkasse seks relasjoner. Tilgang varianter vil være tilgjengelig med forhjulsdrift som standard og valgfri firehjulsdrift, mens de mer kraftige motorer vil bli forbeholdt 4x4-versjoner.

Den nye Antara vil drikke fra mange av teknologiene i nye Astra så vel som dens design. Beboerne vil finne rikelig med tilkoblingsmuligheter takket være Opel OnStar, foruten automatisk nødanrop system skaper en WiFi-tilgangspunkt og integrering av enheter Android og Apple i våre kjøretøy. På den annen side har vi ikke overrasket over at produsenten er sluppet inn i bassenget hodet offeret som sjømerker alternativ LED matrise.

Debut av den nye modellen vil finne sted senere i år eller tidlig 2017.

bilder: CarPix