Mercedes

Mercedes A-klasse 2018: hvordan skal vi vise innsiden

Vi jakter tilbake til Mercedes klasse A 2018 under en test session. Men denne gangen var vi i stand til å ta en serie fotografier av interiøret i den nye generasjonen av kompakte Mercedes-Benz. Vi avslører hvordan å være inne. Det vil bli presentert på Frankfurt Motor Show 2017 og de første enhetene vil komme i forretningene i april 2018.

Spy bilde inne i Mercedes klasse A 2018.

den Nye Mercedes A Class 2018 Vi har vært i påvente på mange måter unike i sitt slag i de siste månedene. Den nye generasjonen av kompakte Mercedes-Benz vil debut svært interessante nye funksjoner som 100% elektrisk versjon eller en AMG med over 400 hk. Det har vært mange anledninger når vi har kommet opp med en prototype under en test session på veien eller Nürburgring, men så langt, hadde ikke vært i stand til å ta en titt på innsiden.

I disse nye spion opptak av Mercedes A-2018 kan vi kikke inn i kupeen. Selv om det fortsatt presenterer noen kamuflasje inne, mange elementer er i sikte. Som beskrevet i tidligere artikler, vil den teknologiske sprang som vil gi den nye generasjonen av klasse A være svært merkbar. Nyt en digitalt instrumentpanel ved.

Systemet vil fortsette i den nye Mercedes klasse A vil være lik den som finnes i klasse E og klasse S. To skjermer, en vei av et annet instrument panel og plassert like over midtkonsollen å gjøre bruk av ulike tjenester og systemverktøy infotainment kunst. Og selv om vi ikke ser disse bildene, har du en HUD (Head-up display).

Sirkulære lufteventiler og digitalt instrument, så vil det indre av den nye klasse A.

En annen viktig detalj å merke seg er at Mercedes klasse A 2018 kan utstyre en multifunksjonsratt med kontroller berøringskontroll. Til dette må vi legge opp alle de som deltar kjøring og andre systemer for aktiv og passiv sikkerhet. Videre kvalitativt sprang i teknologi, vil kvaliteten på finish forbedres betydelig over den utgående modellen.

Dessuten utnytter vi har igjen kommet opp med en prototype av den nye klasse A, er det interessant å merke seg at motoren serien vil bestå av et utvalg av alternativer firesylindret bensin og diesel. den En 45 AMG 4MATIC versjon Det vil bli drevet av en 2,0 M264 med en maksimal effekt på 410 hk. Miljø notat kommer fra hånden til en ren elektrisk versjon med en rekkevidde på opptil 400 kilometer.

Den nye Mercedes klasse A debut for publikum på Frankfurt Motor Show 2017 neste September. Kort tid etter markedsføring vil starte, selv om den første enheter vil ikke nå forhandlere før april 2018. Produksjonen vil foregå i fabrikken at merkevaren har i Uusikaupunki (Finland). Produksjonen vil starte tidlig neste år.

Klasse A 2018 Mercedes passerer gjennom Nurburgring.

Mercedes A-klasse 2018: den nye generasjonen vil ha ren elektrisk versjon

bilder: CarPix