Toyota

Filtrering den nye Toyota Land Cruiser 2018 fulle

  • de første bildene som viser oss full oppdatering den nye Toyota Land Cruiser 150 er filtrert.
  • Bildene kommer fra Kina og vis Land Cruiser Prado-versjonen, navn som modell selges i andre markeder.

Den nye Land Cruiser vises i sin helhet.

Etter flere lekkasjer, viser oss noen områder av bilen, endelig vises de første bildene av den nye Toyota Land Cruiser Prado 2018 i sin helhet, der vi kan se resultatet av ansiktsløftning det japanske merket vil avsløre om kort tid til den nyeste versjonen av området, og i vårt marked markedsføres under navnet Land Cruiser 150.

Under estetisk resultat, vil fornyelse utforming være veldig dyp, men Vi kan ikke si det er virkelig en ny modell, det er fortsatt den samme generasjonen som nådde markedet i 2009. Dette er heller ikke den første store oppdateringen som har lidd denne generasjonen av den berømte SUV, siden noen år siden fikk front design ser i dag.

Designavdelingen til Toyota har totalrenovert SUV med denne ansiktsløftning, har nå et mye mer aggressivt utseende og fremfor alt teknologisk, siden modellen står overfor en rekke rivaler SUV-segmentet, men de er ingen match for størrelsen modellen Land Cruiser off-road, for urbane kunder er store og spesielt mange alternativer.

På baksiden ser vi liten endring.

Videre vurdering endringene kommer til å finne på forsiden, der det japanske merket har fullstendig redesignet alle elementer. Alt er nytt, fra panseret til støtfangeren selv, og optisk har en helt annen utforming, med flere aktuelle skjemaer og fremfor alt, mer moderne utseende, med veldig klare trapesformede former og LED-belysning.

Noen elementer har også blitt flyttet, som tåkelys, som nå er nærmere endene og rektangulære former som erstatter forrige runde. Men Forsvaret ikke observere det samme nivået av endring, fordi selv om alle elementene ut til å ha samme form, er det egentlig lette estetiske detaljer, for eksempel optisk, som har en ny indre utformingen av komponentene, eller den tåke også flyttet. Støtfangere og bakluken bare motta en lys penselstrøk å skille.

Innvendig finner vi ny multimedia-systemet med 8-tommers skjerm, sammen med en liten omfordeling av midtkonsollen kontroller. Ankomsten av denne oppdaterte versjonen er planlagt til september, først bare i Japan til andre markeder vil sannsynligvis måtte vente noen måneder.

bilder: Auto Hjem