auton testit

Hyundai i40 1.7 CRDi testi (II): Moottori, kulutuksen ja käyttäytymisen

Käsissämme he ovat laskeneet kaksi i40, sekä moottorin 1.7 CRDi 141 hv (aiemmin 136), sekä manuaalinen ja automaattinen. On yllättävää, kuinka monta huoltoasemat voivat jättää taakse, kiitos hyvin kohtuukäyttöä sekä valtava talletus.

Kun Hyundai esitteli i40 median päivitetty testasimme uudet suorat vaihdelaatikko (DCT) ja seitsemän nopeus. Totuus on yhdistelmä että talo hyvin auton, jolla on asianmukainen vastaus ja tasaisuus arvoinen huippuluokan suorituskyvyn. Pyörän taakse, kunkin kamerat ohjata vaihdelaatikon. Se vie aikaa tehdä leikkauksia, hyvin normaali.

Laivalla tietokone osoitti kulutus 5,7 l / 100km, jossa paahtava aurinko ja ilmastointi töitä, jotka täyttävät nopeusrajoituksia pääasiassa maantiellä. Oli myös testata manuaalinen versio, ja oli toinen i40 pidempään. Ensimmäinen asia, olen huomannut, manuaalinen muutos on, että Moottori vaikuttaa tehottomalta jättäen pysäköinti ramppi ensin.

Että viimeinen automaattivaihteistolla on täysin piilossa, ja tässä vaiheessa elämääni kuljettajana, tullut ulos manuaalivaihteisto auton think olen jo ylittänyt pysäköinti. Se sattuu hyvin vähän nykyaikaisten autojen, tässä tapauksessa voidaan katsoa johtuvan pienen iskutilavuuden (1,7), olosuhteissa, joissa turbo ei auta paljon.

Kun säiliö aivan täynnä, se tarjoaa erittäin antelias autonomiaa. Kilpailumalleja antavan parempaa tietoa kulutuksesta, instant ecometer on graafinen keskimääräinen paikka on osoitettu numeroilla

Täysi testi käsivaihteistolla

juuri tankattu, Hän merkitsi valikoima 1129km, varmasti korkea luku ja joka valittaa kaikille niille, jotka haluavat ottaa polttoainetta vain kerran tai kahdesti kuukaudessa. Koska reservissä, täytä säiliö maksaa yli 70 euroa, puhumme talletus 70 litraa dieseliä. Ja kuinka paljon kulutetaan käsivaihteistolla?

Mukaan laivalla tietokone, 5,8-5,9 l / 100 km koko testin ajan, hieman enemmän kuin auto, joka muuten, se oli kuvattu vähemmän kuin manuaalinen. Ottaa seitsemäsosa vaihde, ravirata maantiellä, kone voi vähentää kulutusta; moottori on enemmän hyötyä yleensä.

Muistuttavat, että automaattivaihteistolla ei Momentinmuunninta kaksinkertainen kytkin robotisoidun, joten ei ole paljon häviöitä voimansiirtoon. Kuudes Käsikirjan ei ole liian pitkä, tai maasilta jopa 100 km / h on merkittävä kaltevuus, kuten yksi Buñol (Valencia), ja neljä asukkaat. Harvoin meidän täytyy muuttaa pyydysten pikateillä, lukuun ottamatta eläviä kiihtyvyyksiä.

I40 suhteen 2011 malliin, kun moottori on viritetty vastaamaan Euro 6, viettää vähän vähemmän, ja saada 5 hevosvoimaa. DCT on muuttumassa uutuus, parantaa edellisen automaattivaihteiston

Huomaa auton hieman raskas, 1,7 CRDi puuttuu forcefulness 2,0 vaikka toimitus 340 Nm: n vääntömomentin välillä 1750 ja 2500 RPM. Edut ovat yleisiä, 80-120 km / h Nelosvaihde vie vähemmän kuin 7 sekuntia SUV diesel 150 hv. Välillä 0-100 km / h, 10,3 sekuntia manuaalinen ja 10,8 sekuntia automaattista (DCT).

Toisin sanoen, se ei mene hyvin tiukka

Näiden lukujen, Se ei ole objektiivisesti hitaampi kuin muut autot sen luokan, jotain muuta on subjektiivinen vaikutelma, moottori on hyvin eristetty, ja ponnekaasut suurempia siirtymä ja äänekkäämpiä, vaikutelman kukaan on erilainen. Sääli sinulla ei ole enemmän valtaa vaihtoehtoja, mutta mukaan Hyundai, 80% asiakassegmenttien D noudata 115-141 CV.

Koska ne kulkevat kilometrin ymmärrän, että polttoaineen mittari ei ole kovin luotettava, ainakin aluksi. 12 merkkejä, kun kaksi pois jo lennetty yli 30 litraa, viimeisin viime hyvin vähän. Kun hän teki "puoli" talletus, hän oli tehnyt 800 km, ilman sen autonomiaa 800. summa itsenäisyyttä ja etäisyyden teki saavutti enintään 1350 km.

Juuri syöttämisen jälkeen varauksen, olemme tehneet enemmän kilometrejä kuin alunperin ilmoitettu. Mittari itsenäisyyden antaa hyvin realistinen lukuja, toinen myönteinen seikka. He ajoivat 16 tuntia ilman tankkausta!

Luulin, että se oli mahdollista murtaa este 1200km ilman varaus, ja melkein osui. Klo 1196 km Polttoainetäydennysilmoitus minulle tuli, ja navigaattori kysyi, haluaisinko luettelon lähellä huoltoasemia. Oli vielä diesel 75 kilometrin säteelle käyttöohjeesta koko varanto ei ole määrällisesti, mutta vain 5-6 litraa.

Todellista kulutusta on hieman vähemmän kuin mitä tietokone sanoo: 5,4-5,5 l / 100km

Jos muistan oikein, en ole koskaan tehnyt niin monta kilometriä dieselillä -From "vetää"- ilman tankkausta, vaikka Seat Leon Ecomotive. On malleja, jotka kuluttavat vähemmän, kyllä, mutta pienempiä talletuksia, ja tavaramerkin saatu hyvä. Normaali kapakoissa luokassaan ja teho 10 vuotta sitten oli noin 6 l / 100km, ja Tänään on hyvä asia, joskaan ei loistava.

Testi on vaatinut siinä mielessä, että useimmat kilometrin olen tehnyt kolme tai neljä ihmistä yhteensä aluksella, ja runko ladattu, mutta ei pakattu. Automaattisella ajoi yksin ja maksutta. En voi päätellä, että muutos DCT kuluttavat vähemmän sinänsä ilman suoritettiin täsmälleen samoissa olosuhteissa. En tietenkään voi sanoa, että kuluttaa enemmän, pahimmassa tapauksessa viettää sama.

Ilo ajaa, vaativatkin mieluummin ohjauksella nopeammin tai hieman vähemmän ohjaustehostin

Kätevä ja luotettava sedan

Käyttäytyminen auto on erittäin terveellistä normaalissa, jalo ja ennustettavissa olosuhteissa. mutkissa "hyökkäys"Edellä nopeusrajoitukset, se on, kun hieman raskas ja altis aliohjautuu edessä osoittaa. Tässä suhteessa i40 ei ole erilainen kuin yksikään kilpailija etuveto ja poikittainen moottori eli enemmistö.

Kosketa ohjauspyörä melkein vakuuttaa minulle, hieman vähemmän täydellinen läsnäolo olisi mielestäni tai vaihdella sen kovuus. valintatila "urheilu" En huomannut mitään eroa (mukaan asiakirja mitään), vaikka huomasin päättäväisemmin vastata kiihdytin. Muuten, polkimet, yksityiskohta laatu on kiihdytin taulukko, ja BMW, joka on arvostettu.

Vuonna hallinnan teoria takaiskunvaimennin (ECS) ja tyyli parantaa suorituskykyä, vaikka olosuhteet circulé hänen kanssaan, joka oli korvaamaton. Kaiken i40 kosketus muistuttaa enemmän Audi A4 etuveto pitävän BMW 318d, Mercedes C 200 CDI tai Jaguar XE 2.0D.

Voit olla palkkio ulkonäkö, mutta ulkonäkö powertrains huipennuksena olisi dieselmoottori 170-200 hv. Se on suunniteltu kilpailemaan suurin osa markkinoiden

Olen kiertävä kaupunkialueella otin miellyttävä yllätys järjestelmän kanssa stop-start moottori, lopettaa&Go (ISG), Saatavilla molemmissa vaihteistot. Säädökset hyvin usein, ja annettiin kiertää enemmän aikaa moottorin pois, jopa 20 km / h. Muut järjestelmät käynnistä moottori välittömästi käännyttäessä ohjauspyörän tai ylittää 7-10 km / h.

2015 malli on noin ajo apuvälineitä, kuten lukema nopeusrajoitukset signaalit (uusi), Kaistavahti avustaja (Kun korjaus ohjauspyörä) automaattinen palkki. Kumpikaan ei myöskään voi olla vakionopeudensäätimeen tutkalla, tai varoitus ajoneuvojen kuolleiden kulmien tai väsymystä varoitus tai automaattinen jarrutus. Tältä osin on jo jätetty taakse.

Lyhyesti, meillä on todellinen syöjää kilometrejä, joiden tiedetään olevan mekaanisen pohja ja erottaa kuluttamatta paljon rahaa tyyliin. Vastineeksi, puute vaihtoehtoja, diesel 115 hv, toinen 141 hv (myös automaattinen) ja ilmakehän bensiini 135 hv. Hyundai on rajoitettu, mitä me myymme, ja siellä se on mukavassa asennossa.

Se on sääli, josta puuttuu varoitus, kuten ajoneuvojen katvepeilit

Huomenna päätämme, älä unohda sitä ...