Maserati

Maserati Levante GTS Italiassa metsästettävien testin aikana istunto

Takaisin kiinni uuden Maserati Levante GTS testin aikana istuntoon. Tämän ajan kuluttua valokuvataan yksikkö suoritti kokeen Italia. Tämä versio puhtaasti urheilua ja radikaali luonne tuli markkinoille vuonna 2018 kohtaamaan tykkää ajoneuvojen Porsche Cayenne Turbo. Se, joiden moottori, joka tuottaa noin lähtö 560 hv.

Maserati Levante GTS 2018 - vakooja kuva

Maserati Levante vakooja kuva GTS suorittaa ajokoe istuntoon.

Yli kuukausi sitten julkaisimme ensimmäisen vakooja kuvia Maserati Levante GTS. Trident yritys työskentelee versio äärimmäinen luonne ja puhtaasti urheiluun lähestymistapa, jonka avulla Italian SUV selviytymään malleja kuten BMW X5 M ja Porsche Cayenne Turbo. Sen kehittäminen on käynnissä jo jonkin aikaa, meillä on joitakin uusia kuvia.

Tällä kertaa meidän vakooja valokuvaajat olla testi yksikkö Levante GTS samalla kun se käy useita testejä Italiassa. Verrattuna kuvat julkaistiin edellisessä artikkelissa, näemme huomattava muutos sekä edessä naamiointi takaosassa. Siellä ovat myös hajallaan ympäri pieni ulkona vinyyli nauhat että piilottaa kaikki viittaukset Maserati SUV.

Vaikka malli on hyvin katettu, voimme sanoa, että kuluvat aggressiivisempi kuva kiitos suurempia ilmanottoaukot, grilli hunajakenno kiiltävän musta väri ja uusi ulkopeilit lisäksi erityisiä puskurit takana nähdä kattospoileri sekä pakoputkisto neljä toimipaikkaa. Muita yksityiskohtia, joita ei voi jättää huomiotta ovat LED-ajovalot tekniikkaa tai renkaita, jotka jättävät näkymä jarrusatulat kuusi männät.

Maserati Levante GTS 2018 - vakooja valokuva takaisin

GTS versio Maserati Levante osuma markkinoille vuonna 2018.

Siirryn mekaaninen osio, konepellin alle Levante GTS samaa moottoria, joka liikuttaa uuden Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio (malli, joka on viime aikoina alkanut markkinoinnin Espanjassa) löytyy. Se on Twin Turbo V6 2,9 litran joka tuottaa noin lähtö 560 hv. Se muutetaan tätä tilaisuutta varten insinöörit Italian yritys.

Ilmoitettu biturbo tulee liittyä automaattivaihteisto ZF kahdeksan nopeus ja järjestelmä AWD Q4. Tällä moottorilla, 2018 GTS Maserati Levante voi nopeuttaa 0-100km / h alle 5 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden on noin 280 km / t.

Milloin markkinoilla? Käynnistäminen GTS versio Maserati Levante tapahtuu ensi vuonna 2018. Oli epäselvää, kun se esitellään, mutta meidän on noudatettava tarkasti kannoilla tuotemerkin koska tänä vuonna on aivan nurkan takana.

Maserati Levante GTS: merkki on jo työskentelee radikaalimpaa versio

kuvat: S. Baldauf / SB-Medienin