uutiset

Aaron Kaufman Kaasu Monkey Garage lehdet

Parrakas mekaanikko Kaasu Monkey Garage TV lähtee ajassa 13 vuotta työskennellyt Richard Rawlings. Tuntemattomasta syystä, perustaja vaatii rauhallinen ja tunnustaa, että työpajassa koostuu joukkue, ei vain kaksi.

Useita päiviä sosiaalisten verkostojen huhu Aaron Kaufman Maaliskuu, head shop Kaasu Monkey Garage sekä tulevista vuodenaikaa Discovery Fast N'Loud (DMAX meidän alueella) sarjassa.

No, Se on ollut toinen kumppani, Richard Rawlings kanssa julkilausuman GMG oma verkkosivusto joka on vihdoin selvittää asian ja epäilyjä syntyy asiakkaiden, fanit ja katsojat työpajan sijaitsevat Dallas (Texas) ja hänen seikkailuja.

Julkilausumassa, Rawlings arvostaa 13 vuoden työn Parrakas Kaufman työpajassa, joka on kärsinyt omassa lihassa menestys; lisäksi laatua ja persoonallisuutta luomuksia vuodesta 2002, hänen esiintymisensä tv-ohjelma mukana vuodesta 2012.

Lisäksi perustaja työpajan vaatii kunnioittamaan Muistuttaa, että yhtiö Se ei ole vain muodostunut hänen ja Aaron, mutta suureen kuoppaan miehistö ja henkilökunta on, tehdä ja jatkaa mahdollistavat luomuksia Gas Monkey sekä julkisia että yksityisiä.

Ei tiedetä, mitä seuraava projekti Kaufman ja jos tämä on jotain tekemistä sen kanssa, pieni näyttö, kuten on käynyt Jordanian ja Tom Misfit Garage hylätty tai jos työtä televisiosta anonymiteetti, kun Mathieu hänen työpaja KC KC Paint Shop.