uutiset

Miten on vuokra-auton 1 euro DriiveMe

Mikä saalis? Ilmeisesti ei. Jotkut yritykset rahaa liikkuvia autoja paikasta toiseen, ja Driiveme tuo ne kosketukseen ihmisten etsivät halpaa vuokria. Teoriassa kaikki hyötyvät tämän vaihdon.

Viiden vuoden työskentely Ranskassa, DriiveMe tulee maamme. Tämä sovellus / web kontakteja yrityksille, jotka tarvitsevat siirtää ajoneuvoja, jotka yleensä tarvitse käyttää rahaa. Vastineeksi symbolinen vuokra, yksilöt suorittavat kyseisen palvelun heille.

Se on win-win tai win-win

Henkilöillä on pääsy 1 EUR loma, Se on myös vakuutusta, ylimääräisiä kilometrejä A pisteeseen B ... kaiken paitsi bensiiniä ja tietulleja, ikään kuin se olisi normaali vuokra. Tietenkin valinnanvaraa alkuperä-, kohde, päivämäärä ja ajoneuvo on paljon rajoitetumpi. Se toimii samalla tavalla kuin pistorasiaan.

Toisaalta, vuokraamot, työpajoja, ostoksia ... lopeta rahaa nostureihin, junissa tai ruokavalion ammattikuljettajien siirtää autonsa. Driiveme helpottaa logistiikka kun edellinen asiakas on tehnyt yhdensuuntainen matka ja on välttämätöntä, että ajoneuvo palaa alustaansa.

Lisäksi Web-sivuston, voit käyttää Driiveme haettaessa Android- ja iPhone

Miten se toimii?

Rekisteröityneet käyttäjät valitsevat alustan lähtöpaikan ja määränpään. Niin näet listan saatavilla olevista ajoneuvoista, nostoja ja poistumisarvoja kohta ja toimitusaikataulu. Ajatellaan esimerkiksi tässä tapauksessa on valmistettu Ranskan portaalista.

Aloitamme Bordeaux ja haluamme mennä Pariisiin. On ehdotus, jossa sinulla on kerätä auton Merignac lentokentältä ja viedä hänet Gare de Lyonin (Central Station) Pariisissa. Voit valita 8 päivästä kesäkuuta klo 08:00 ja se on palautettava saapuessa ennen maanantaita 12. klo 0:00. Voi olla vain päivä (24 tuntia).

Kaikki tämä yhden euron, bensiiniä ja tietulleja

Ostotarjous on voimassa henkilöauton segmentissä B määritetään, oppaat ja viisi paikkaa. Kuljettajan on oltava vähintään 20 vuoden ja kahden lisenssin, luottokortti ja maksaa takuumaksu 400 euroa saada avaimet. Matka on 591 km, mutta voit päästä laskurin 750, jolloin pieni kiertotie. On sallittua jakamaan auton yhteiskäyttö matkaa tai vastaavia.

Testasimme nyt espanjalaisen portaalin. Madrid Alicante mitään tarjousta ei näy, niin Voit pyytää ilmoituksen Siinä tapauksessa, että yksi myöhemmin näkyvät reitillä. Löysimme sen sijaan tarjouksen Granada San Sebastian, ylittää maan etelästä pohjoiseen, se maksaisi paljon tavanomaisen vuokra. Tällöin myös maksaa yhden euron.

Olosuhteet ovat samat kuin Ranskan tapauksessa vain pieni takuita 300 euroa, ajoneuvo on alempi segmentti, kaupunkien kahden istuttava (se voi olla Smart). Reitti on hyvin pitkä, 882 km, mutta 1100 ovat mukana. Ei säästänyt paljon aikaa sightseeing, koska se vie oikeudellisia korko 8 tuntia, ja tarjous on 24 tuntia, ja liikevoittomarginaali keräys ja paluu maanantaista torstaihin.

Jotkut asunnot ovat enemmän kuin 24 tuntia, ja se maksaa enemmän parempia ajoneuvon (kuten sedan tai kuorma)

Kuten näemme, se on enemmän kuin vain liikkuvasta ajoneuvosta ei korvausta sellaisenaan, mutta on korvata palvelun. Varmasti symboliseen hintaan pyrkii välttämään oikeudellisten ja hallinnollisten komplikaatioita, ja että ei pidetä työnä. Se on vaihto Pikemminkin kuljettaja ei voittoa, ja omistaja joko ajoneuvon mutta säästää rahaa. No, molemmat osapuolet säästää rahaa.

Parhaillaan on meneillään useita tarjouksia portaalissa, kuten juuri aloittanut matkansa Espanjassa. Ottaen kuitenkin huomioon määrä vuokra ajoneuvojen siellä maamme -Olemme turisti valta ja odotetaan 70 miljoonaa ihmistä tänä vuonna tarjoukset kasvaa kesällä.

Toisaalta, jos aloite toimii hyvin, vuokraamot voivat tarjota kilpailukykyisempiä hintoja vuokria yhdellä tavalla (yksisuuntainen) jos paluu ajoneuvo ei ole taloudellinen taakka. Teoriassa vuokraan voi tavata että kustannuksia, koska yritys kestää yli ajoneuvon kuluu.

Samoin siellä chollos metsästäjät odottaa tarjouksia halpalentoyhtiöiden, se voi olla mielenkiintoista katsella DriiveMe asiassa joissakin helppo näkyviin. Ne ovat polut yhteen suuntaan, kyllä, mutta paluu voidaan suunnitella autojen yhteiskäyttö alustoilla (Bla tai amovens), kantajia tai keskipitkällä haluat. Jos on keräystä, portaali tai sovellus näyte hyvin.

Miksi et ole tullut Espanjaan tätä ennen?

Hyvä kysymys. oikeastaan Se on yrittänyt. Välillä 2013 ja 2016 kehittyvien yhtiö 1rent yritti saada sopimuksia yritysten alquiladoras tarjota autonsa palaavat tukikohtaan ilman vuokraajalle. Lukujen mukaan sekoitetaan, 65% tervetulleita ovat yksi tapa.

1rent huomannut liiketoimintamalli Driiveme työskenteli Ranskassa. Perustajat päätti luopua hankkeesta loppukesästä 2016, ja jonkin verran työtä espanjalainen sivuliike Driiveme. Prosessi kertoo David Diaz Ballesteros artikkelissa lähetetty LinkedIn.

Europcar vuokraamo on oma vuokrauspalvelu 1 euro, joka on sama toimintaperiaate: tuoda autoja takaisin heille määrätyt pohja, tai palauttaa ne valmistajalle kun elämä päättyy "työvoima". Tietenkin ajatus ei ollut huono.