uutiset

144 luksusautojen odottavat kohtaloaan luovuttiin Vietnamissa

Tulee tietoja, on utelias tapauksessa 144 luksusautojen takavarikoitu Vietnamissa. He toivovat ratkaista määräpaikkaan samalla tilassa huomattavan laiminlyönnin suuri varasto, jossa vietti kaksi vuotta lukittu oman onnensa nojaan.

Yhteensä 144 eksoottisia autoja Niiden on todettu hylätty Vietnamissa pölyttyneet suuri laitokseen. Tiedot meillä ei mennä liian paljon yksityiskohtia, mutta näyttää siltä, ​​että nämä ajoneuvot olivat takavarikoi salakuljetuksen ajoneuvon ylellisyyttä, joka kuljetetaan Vietnamin Kiinaan.

Lähde kertoo, että paikalliset viranomaiset takavarikoivat tällaisia ​​ajoneuvojen määrä leikkauksen jälkeen, joka tapahtui kun huomaavat, että yönä 05 toukokuu 2013 15 yksikköä laivattiin Kiinaan. Viranomaiset talteen 144 ajoneuvoja, mutta uskotaan, että verkkoliikenteen tuli liikkuvien ajoneuvojen Yli 600 autoa maiden välillä.

Kuten voitte kuvitella, lista on loputon, mutta on huomattava, että niiden joukossa on eksoottinen Maybach 62S, Bentley Continental Flying Spur, BMW 750 Li, Audi A8, Ferrari F430 Spider, Ferrari 430 Scuderia, Maserati Granturismo, Porsche Cayenne S, eri malleja Rolls-Roycen ja lukemattomia Audi A7, A6, Mercedes S-Class ja Range Rover mallien mm monet.

kaikki ajoneuvot yli kahden vuoden ajan odottaneet paikallisviranomaisia ​​niiden ratkaisemiseksi kohde, joka sääntö on huutokauppa, mutta maa ei ole vielä selvää, mitä tehdä niiden kanssa. Vaikka heidän mielestään heikkenee yhä ajoneuvoja menettää arvo joka toisella.