uutiset

Nyt voit saada 717 hv V8 Hellcat mitään mallia $ 19500

Mopar on tuotu myyntiin Hellcat moottori erikseen. Nyt tahansa korjaamo tai harrastajien voivat käyttää tätä moottoria tahansa malliin, myös klassikoita. Erittelyt on tuntenut ahdettu 6,2-litrainen V8, joka tuottaa 717 hv (707 hv).

Hellcrate moottori.

Mopar, jako jälkimarkkinoilla tarvikkeet FCA ryhmä Yhdysvalloissa käynnistettiin 2017 SEMA Show tunnettujen Hellcat moottorilohkosta asiakkaana. Näin ollen jokainen harrastaja tai korjaamo voi saada yksi näistä täydellisen lohkojen sisällytettäväksi mitään mallia, joko uusia tai klassista.

Kun näyttö omaperäisyys, Mopar on kutsunut tätä tuotetta "Hellcrate", liittämällä nimi moottorin termillä "Crate moottori", joka kirjaimellisesti tarkoittaa "moottori laatikkoon", koska tämä on, miten asiakas on toimittanut moottoreita, jotka suosituksi ylistetty asiantuntijat Yhdysvalloissa.

Ringbrothers meille AMC Javelin eteenpäin 1000 hv moottori Hellcat

Mopar myy sitä sekä erikseen kaikkien elementtien ja laitteiden asennus, kuten pumput, anturit ja muut. Niin että käytännössä myy sitä "plug-and-play" -muodossa.

Moottori voi mennä yksin tai kaikki tarvikkeet.

Tämä helpottaa tehtävän tahansa asiantuntija yrittää ratsastaa sillä kaikki elementit on suunniteltu toimimaan moottorin. Saat ostaa erikseen, on myös suuri määrä osia kokoamiseen.

Tekniset tiedot "Hellcrate" ovat identtisiä lohkoon löydämme Challenger SRT Hellcat päälle. Se on 6,2 litraa ja se ahdettu, antaa huomattavan hahmo 707 hv (717 hv). Hinta moottori 19530 dollaria, ja jos tarvitsemme täydellinen sarja me vain lisää $ 2195.

Dodge Challenger SRT Hellcat Demon Widebody edessä uuden äänen kaksintaistelussa

Joten dollaria hieman yli 19500 Voimme asentaa tämän lohkon mihin tahansa autoon, edellyttäen, että kehys sallii. Mukaan Mopar, kokoonpano on suunniteltu asennettavaksi myös aiemmissa malleissa 1976. Joten älä ota kauan nähdä tämän moottorin klassinen palautettu tai muuttaa.

Voit seurata Kaikki uudet SEMA Show 2017 meidän erityinen kattavuus tapahtumaan Las Vegasissa.