nyheter

Drøyt 50.000 euro for 707 hk Dodge Charger SRT Hellcat

Det er tider da jeg misunner korroderer og en av dem er å finne ut at i Amerika en Dodge Charger SRT Hellcat koster drøyt 50.000 euro. Her i Spania, for den prisen kan du bare nyte en premium sedan utstyrt moderat, mens Dodge Charger SRT USA Hellcat kommer med 707 hk.

At verden er dårlig fordelt. Mens i USA kan du nyte Charger SRT Hellcat Dodge for bare 50.000 euro, Her, i det gamle kontinentet, kan du ha en moderat utstyrt premium sedan, som aldri vil nå storhet av 707 hk lader. Jeg sa at misunnelse er dårlig.

På den tiden, og presenterer vi Charger SRT Hellcat, verdens kraftigste sedan. Det er ingenting som kan sammenlignes med dette dyret V8 6.2 L kompressormatet. Ingenting men broren nesten tvilling, Challenger Hellcat, som monterer den samme motoren. Begge har blitt fortjent i ønsket av mange amerikanere, og ikke bare amerikanere.

Hvis du allerede knirkete tenner på synet, nå gjør det enda mer å vite at sin utsalgspris i USA er $ 63 995, eller hva det er det samme å endre, 50,053.69 euro. Hvis vi sammenligner priser med sine nærmeste rivaler i Europa, Audi RS6, Mercedes E63 AMG og BMW M5 er Charger minst 70.000 euro billigere. Utrolig.

Vel du kanskje tror at makt er ikke alt, og at prisen på Hellcat kan være misvisende fordi den ikke sette likhetstegn mellom kvalitet eller kvaliteter. For jeg godt fortelle deg at akkurat som det er ingenting å gjøre, men kvaliteter, har ingenting å overdøve den Charger SRT Hellcat, fordi teknologien er så opp til sine tyske rivaler.

Det er en skam at her vi ikke kan nyte en av disse edelstener. Det ville være hyggelig å høre, fordi jeg ser det ville være komplisert fordi Dodge påstander som er i stand til å nå en topphastighet på 328 km / t. Hvis vi snakker om hans tvillingbror, Challenger, den andre dagen vi fortalte deg det først produsert enhet SRT Hellcat hadde blitt solgt på auksjon for 825.000 euro, en smule dyrere enn vanlig.