uutiset

Black Friday 2015: autojen tarjolla tällä viikolla

Varmasti kaikki tietävät, että mustasta perjantaina tai mikä on sama, Black Friday 2015. Näinä päivinä tuhansia tuotteita on hyviä, ja autoja, koska suuntaus tulee myös jälleenmyyntisopimuksen.

Black Friday 2015 on täällä ja jotkut jälleenmyyjät loppuun saakka kuukauden

Että olet kuullut radiosta tai televisiosta, hän lähestyy Black Friday 2015. Tämä kaupallinen muoti tuotu Yhdysvalloista on toteuttanut joitakin vuosia hyvällä menestyksellä maassamme. Monet tuotteet vastustamaton hinnoilla, ja autoja, kuten monet

Toisin kuin perinteiset tuotteet, useimmat autoliikkeiden eivät toteudu vain yhden päivän myyntiä, vaan koko viikon, jotkut jopa enemmän. Maanantaista 23. perjantaihin 27 jälleenmyyjät ympäri maata tarjoavat alennuksia meheviä tuotteita, joista suurin osa varastossa.

SEAT oli yksi suurista edelläkävijöistä tämän kaupankäynnin strategiaa vuonna 2013. Hän oli liittynyt lähes kaikki merkit. Jos tarkastelemme meidän on tunnustettava, että se on täysin onnistunut, koska viime vuonna, vain weeklong musta perjantai, yli 11000 ajoneuvoa myytiin. Vaikuttava.

Ford on muuttunut musta sinistä. Koska ne ovat sen arvoisia

Vinkkejä Black Friday 2015

Jälleenmyyjät odottaa sen olevan kannattavampaa tänä vuonna. Alennukset ovat laajalti, mutta ole varovainen mitä ostaa ja miten he ostavat. Monet tarjoukset tehdään rahoitusta, joten sinun pitäisi tarkastella sakon tulostaa ja selvittää, miten edetä maksut, jotka ovat veroja, korkoja ja kaikki siihen liittyvä maksamisen.

Ei ole sama ostaa paidan, että autojen, jälkimmäinen ei voida palauttaa, joten sinun täytyy katsoa hyvin, mitä ostetaan. Suosittelemme pyöreä jälleenmyyjät. Kampanja Black Friday 2015 ei ole yleistä. Jälleenmyyjät ovat ne, jotka haluavat liittyä siihen vai ei, joten ei tule väliset hintavaihtelut.

Ovat lähellä vuoden lopulla, jälleenmyyjät joutuvat aika stressiä ja säätö. Joka vuosi on tavata myyntikiintiöjärjestelmän, joten jos jälleenmyyjä on jo kiintiön tai on lähellä kattamiseksi, piirtää erilaisia ​​tarjouksia toinen oleskelua edelleen myydä enemmän yksiköitä. On tärkeää tarkastella ei sitten huomaat, että meillä olisi voinut säästää muutaman euron muutaman kilometrin päässä.

Tuhansia autoja myydään näinä päivinä. Meidän on varottava kiirehtiä

Tietenkin se on tärkeää olla antamatta meille kyydin. Menet jälleenmyyntisopimuksen ja kuritetaan läksyt tehty. Tiedä mitä haluat ostaa, se on merkittävä kustannustekijä, ja päätöstä ei voida ottaa kevyesti. Erityisesti testi auto, "Catullus", Katso, mitä haluat ja mitä ei, kysy mitään epäilystä.

Täytyy sanoa, että Espanjassa on mielenkiintoisia tarjouksia, mutta mitään verrattuna Yhdysvaltoihin, perustajajäsen musta perjantai. Rapakon hulluksi tämän päivän, kun taas kaksi vuotta sitten Houston jälleenmyyntisopimuksen autoja tuli tarjous dollarin! Voitte kuvitella jonoja piti saada yksi niistä.

Se sanoi, Jos ostat auton hyödyntää Black Friday 2015 varoittanut, Meillä on jo antanut teille viisi vinkkejä, kun ostaa uuden auton. Koska kuten sanonta kuinka halvalla voi lopettaa kalliita. Lopussa päivän kuten olemme aiemmin todenneet, se lähestyy vuoden lopussa, joten siellä on paljon enemmän "black Friday".