uutiset

Frankfurtin autonäyttelyssä 2015 Bugatti Vision Gran Turismo, täysimittainen ja Frankfurtin

Bugatti on hyvin tarkka, tekee asioita eri tavalla muusta, ja vaikka monet valmistajat suunnittelevat autoja pelejä digitaalisessa muodossa, ranskalainen tuotemerkki on kyennyt viemään heitä todellisuutta ainakin mallia, koska tämä Bugatti Vision Gran Turismo.

Tiedämme kaikki innolla uutta Bugatti olento me. Odotukset ja toivoo, että malli paljon suuremmat kaikkea mahdollista. Vaikka jatkaa leviämistä vahvisti, mitä keskimääräisen Chiron huhuja Ranskan brändi antaa meille välipala virtuaalinen muodossa, tai molemmat, koska Bugatti Vision Gran Turismo tekee ulkonäkö Frankfurtin autonäyttelyssä 2015 ja todellisessa koossa.

Luovu pelko estte Bugatti katsoa hänen kasvonsa. mahtava

Ei ole harvinaista nähdä upeita luomuksia tuotemerkkejä videopelejä. Pitkä Gran Turismo on peli, joka houkuttelee enemmän erikoisvalmisteiden itselleen. Olemme nähneet monia, mutta yksikään niistä ei ole ylittänyt näytön tai digitaalisessa muodossa, paitsi Bugatti on todellisuutta ainakin malli.

sen suunnittelijat väittävät on innoittanut kilpa malleja tuotemerkin 20s ja 30s, lähinnä Bugatti Type 57 Tank ja hänen voittoja Le Mansin 24 tunnin ajo 1937 ja 1939, mutta se on otettu äärimmilleen ja nykyaikaisempi käsitys tietenkin. Tulos, ei voi kieltää, on yhtä kaunis kuin näyttäviä.

Jos silmiinpistävää on ulkoa, ei vähempää resultón sisällä. Tarkoitettu piirien näennäispiireissä piireihin mutta loppujen lopuksi Bugatti Vision Gran Turismo kilpa Cockpit näytöt. Urheiluistuimet, sporttiratti, painikkeet rotuja ... kaikki suunnitella ja luoda siten, että vaikka ohjauskonsoli kädessä meillä on tunne urheilukilpailun ja kasvatetaan.

Nyt jätetään alalla videopelien ja palaamme asiaan Chiron. Bugatti tulevaisuuden olento, ja se on nähty useammin kuin kerran. Monissa niistä sisällön naamiointi on estänyt meitä nähdä lopullista osa sitä, mutta siellä oli tilaisuus, jossa saatoin nähdä osa hänen siluetti.

Zagas molemmat tuntui hämmästyttävä. He haluavat kertoa meille jotain suunnittelijat Bugatti?

Jos katsomme tarkkaan näemme takana valmistautuu jal Gran Turismo on hyvin samankaltainen, mutta kaukana laitteen taakse jää. Ilmeisesti Vision Gran Turismo ei Chiron, mutta jos molemmat osuus sisustuselementtejä. Mitä mieltä olet?