uutiset

2016 Bugatti Chironin arvoinen sama kuin 100 Volkswagen Golf !!

Huhut ensi hiperdeportivo Bugatti leviää kulovalkean tavoin. Emmekä me nähneet ja me jopa näyttää myyntitietoja 2016 Bugatti Kheiron sanoi, että tämä on sen arvoista on sama kuin 100 Volkswagen Golf. Hullu.

Kyllä, että tässä elämässä on markkinat kaikelle. Vaikka suurin osa meistä voi koskaan saada autoja tämän tason, totuus on myyty. Vaikea kuvitella, jotka käyttävät niin paljon rahaa autoon, 2,5 miljoonaa dollaria, 2,3 miljoonaa euroa. Se on arvo, joka on edellyttänyt on 2016 Bugatti Kheiron, tai mikä on sama: hinta 100 Volkswagen Golf.

Ensimmäistä kertaa näimme Chiron oli maamme, ja etsivät Veyron

Myöskään tulemme kaipaamaan häntä. Bugatti ole koskaan valmistanut autoja massoille, Hänen teoksensa ylittävät tunnetun, ja että vuoden palkka. Chiron on jo testausvaiheessa, ensimmäinen kerta kun näin hänet oli Espanjassa, mutta oli naamioitu alla ruumis Veyron. Kuitenkin viime aikoina on keksitty Saksassa, hyvin erilaisen ilmeen.

Chiron on hyvin erikoinen malli, siksi jokainen huhu, joka tulee siitä leviää nopeasti. Mutta Bugatti itse on tilattu paljastaa tiettyjä teknisiä yksityiskohtia tulevasta lapsesta. Tärkein niistä viittaa moottoriin. Chiron jakavat sydämessä Veyron, eli quad-turbo W16 kahdeksan litraa.

Kuitenkin Bugatti käyttää uutta teknologiaa ottaa askel eteenpäin. Se hyödyntää Hybridi saavuttaa nopeuden ja järjetön valtuuksia, lähellä 1500 CV järjestelmään. Mitä tulee suorituskykyä, Chiron tulee nostamaan sen edeltäjä, joten 0-100km / h on tehtävä niin alle 2,5 sekunnissa ja huippunopeus lähellä 460 km / h, tai vieläkin.

Bugatti ole kiire esittelemään uusi luomus. Asiat menevät hitaasti palatsi

Totuus on ettemme tiedä, miksi me hämmästyneitä hintaan, Ne ovat vain muutaman sadan tuhannen euron enemmän kuin mitä se maksaa Veyron. Se on, kun ostat arkisempi malleja kun tajuaa tämän raamatulliset mittasuhteet. 2,3 miljoonan euron sanomalla, että et voi vain ostaa 100 Volkswagen Golf, mutta noin 20 Mercedes S-Class 10 Lamborghini Huracán tai kaksi Ferrari Laferrari. Ei ole mitään.