Motorsport

Ennen, aikataulut ja reitti Baja Aragonin 2017

  • 34. painos Baja Aragón on 230 ajoneuvot ja yli 600 ajoitettu kilometrin jaettu neljään vaiheeseen.
  • Lentäjät joutuvat prologi päivällä perjantaina, kaksi vaihetta lauantaina ja erityinen lopullinen sunnuntaina.

Kaikki on valmiina juhla Baja Aragonin 2017. Viidentenä peräkkäisenä vuonna kaupungin ja Teruelin maakunnan huuhdotaan juhla yksi tärkeimmistä tapahtumista kalenteriin ralli-iskuja Espanjassa, mutta myös maanosan tasolla. Selvin esimerkki on osanottajaluettelon testi, joka saavuttaa 34. painos ennätysmäärä osallistujia. Kuitenkin yli 230 ajoneuvot tulevat yhteen Tilanne FIA ​​World Rally Championship ja FIM maastohiihdon testi, Dakar Challenge ja MM-ralli Espanjassa maaston (CERTT).

Baja Aragon 2017 on 20% enemmän rekisteröityjä viime vuosina tulosta yhtymäkohdassa eri luokkiin. kuitenkin 77 autoa FIA osallistuvat tähän 34. painos rodun, jopa 13 prioriteetti ajurit kansainvälinen liitto. 31 ajoneuvot on ilmoittautunut Dakar haaste, sellaisessa muodossa, joka antaa voittajalle suora paikka osallistua 2018 painos Dakar. Tähän on lisättävä 70 moottoripyörien ja neloset, 24 rattaat nauttia ei-kilpaileva erikoisuus Polaris Kokemus 7 osallistujaa Vähäiseen yli tusina autot.

matkustaminen

Episentteristä testi on varikolla sijaitsee Palacio de Congresos de Teruel, jossa fanit voivat katsella lähellä kuljettajien ja tiimien tuli. Jokainen päivä on lähtökohta ja saapumisen Baja Aragonian, jaettu kolmen päivän kilpailussa 800 km, noin 600, joista ne ovat ajoitettu. Lentäjät joutuvat prologi alle 10 km päivällä perjantaina, pieni kosketus, jotka määräävät lähtöjärjestyksen eteenpäin kaksi erityistä pelataan päivä lauantaina.

Lauantaina alkaa klo 20:48 juhla SS2 Perales Alfambra välillä Teruel erityispakkauksessa joka on 216,92 km kelloa vastaan. Toinen jalka matkan on 'Celadas - Teruel' sen 133,78 km. Yksi suurista innovaatioista 34. painos Baja Aragón on se, että Lauantaina kaksi osaa ei voida käyttää pohjana erityistä sunnuntai, se on täysin uusi. Tämä venyttää sunnuntain BARRACHINA - Kraft Paper Kannettavan "päättää voittajille 184,05 ajoitettu kilometriä. Testi trascurrirá by Jiloca, Comunidad de Teruel, hiilikaivosaluetta ja Sierra de Albarracín.

suosikki

Nasser Al-Attiyah, Nani Roma ja Mikko Hirvonen ovat kolme parasta haastajista voittoon autossa luokkaan, kun taas Martin Prokop Leeroy Poulter, xevi Pons ja 'Orlyn' Terranova kutsutaan taistelemaan ainakin korokkeella, kuten Aron Domzala. Etelä kilpa-ajajien tai Nicolas Fuchs He voivat myös korkealla tasolla. Espanjan näppäintä ja taistelu CERTT taustaa kaksintaistelu Óscar Fuentes, Cristina Gutiérrez Rubén Gracia Se on selkeä mielenkiinnon. Myös nähdä suorituskykyä Isidre Esteve hänen uusi BMW X6 mukauttaa tai Jesús Calleja, joka tulee olemaan seuraava Dakar rahoittama Al-Attiyah itse.

Vuonna moottoripyörä luokassa Joan Barreda näyttää joukkue voittaa. Honda ratsastaja Michael Metge on kartanonherra. Kuitenkin Himoinsa Team Racing on neljä kuljettajien kykyjä Ivan Cervantes, Marc Sola, Daniel Oliveras ja Rosa Romero. Joan Pedrero ohjaa mallit Sherco, kun on mielenkiintoista nähdä, kuka voi tehdä Yamaha Jan Brabec Cristian Espanja KTM tai Txomin Arana Palatessaan kilpa hänen Husqvarna. Toinen kuljettaja noudattaa on Txus Puras, neloset kun kaikki katseet asetetaan José Luis Espinosa.

Aikataulut 34. painos Baja Aragonian

FechaTramoHorarioKm.
Perjantai 21 heinäkuuSS1 - Prologue (Teruel)lähtö polkupyörää: 17: 25h
auton lähtö: 18: 25h
9,30 km.
Lauantai 22 heinäkuuSS2 (Teruel - Perales Alfambra)auton lähtö: 08: 48h
lähtö polkupyörää: 13: 30 h
216,92 km.
Lauantai 22 heinäkuuSS3 (Celadas - Teruel)lähtö polkupyörää: 09: 28 h
ulostulo autojen: 14: 00 h
133,78 km.
Sunnuntai 23 heinäkuuSS4 (BARRACHINA - Caude)lähtö polkupyörää: 08: 00 h
ulostulo autojen: 11: 20h
184,05 km.

kuvat: Gazoo Racing Toyota /