Motorsport

Brendon Hartley, maailmanmestari Toro Rosso

  • Ovet Kaavan 1 on avattu Brendon Hartley jälkeen triumphing Porsche Motorsport WEC.
  • Kahdella otsikot maailmanmestari voimaa ja voitto Le Mansin 24 tunnin ajo laskeutuu Brendon Hartley Toro Rosso.

Brendon Hartley voinut epäillä kun hän oli 'maanpakoon' Red Bull Junior Team, vaativimmat nuorten kuljettajien ohjelmaan siellä, että liikettä Se olisi vain ensimmäinen askel kohti kaavan 1. Joskus lyhin tie tavoite ei ole suora ja Uusi-Seelanti on ollut kiristämiseen pois kiertoradalla Red Bull kiinnittää huomiota joukkue, jossa hän kasvoi. nyt, Hartley debytoi Toro Rosso ja on vahva ehdokas olla ohjaajan Faenza joukkue 2018 kauden, kaikki kaksi MM-titteliä kainalossa vahvuus.

Vähän tai ei mitään jäljellä, että kesakkoinen poika 18 joka helmikuussa 2008 hän oli hänen ensimmäinen kokemus F1 Scuderia Toro Rosso STR3. Hänen syntyminen osaksi eteisestä luokan toteutui vuonna 2009, jolloin Hartley valittiin reservi kuljettaja Red Bull ja Toro Rosso. Kuitenkin ongelmat superlicense syntyminen Alguersuari ja Ricciardo kiertoradalla joukkueen ja diskreetti Hartley tuloksia F3 ja erityisesti Formula Renault 3.5 tuomittiin Uusi-Seelanti. Hänet karkotettiin nuorten kuljettajien ohjelmaan Red Bull puolivälissä 2010.

Jälkeen kilpailevat Charouz Racing 2011 Formula Renault 3.5, Brendon Hartley lopetti vaihe autojen ja suunnannut ponnistelujaan maailman vastarintaa. Hän debytoi WEC kanssa Oreca 03-Nissan Murphy Prototyypit vuonna 2012, vuosi, jolloin hän soitti kolme kierrosta kilpailun lmp2, Hän osallistui hänen ensimmäinen Le Mansin 24 tunnin ajo ja myös hän debytoi Le Mans Series (jalava). Joilla on samanlainen ohjelma, joka liittyi sen läsnäolo mitä nyt IMSA, Hän sijoittui lujittamisen maailmassa vastarinnan vuonna 2013.

Hyvästä työstä kiinnitti Porsche Motorsport, joka liittyi Brendon Hartley tehdä yksi lentäjistä vastasyntyneen LMP1 ohjelmaa. Uusi-Seelanti oli siis yksi vastanneista debyytti Porsche 919 Hybrid. Hän aloitti Timo Bernhard ja Mark Webber, kollegat, jotka jäävät saakka peruuttamista Australian vuonna 2016. Kolme vuotta kun Hartley liittyi kaksi kahdeksan voittoa ja seitsemän palkintosijaa, tulokset ansainnut häntä jättäen maailmanmestari vuonna 2015. Kauden aikana, Timo Bernhard ja Earl Bamber, on voittanut ensimmäisen 24 tunnin Le Mans, ja lisätään toinen otsikko.

Kahdella otsikot maailmanmestari voimaa ja voitto 24 tunnin Le Mans, portit kaavan 1 lopuksi avataan Brendon Hartley, Olen korvaa Pierre Gasly Yhdysvalloissa Grand Prix ja tuli toinen viralliset ajurit Toro Rosso Meksikossa. Ahead on kaksi grand prix ennen kauden päätteeksi, vaikka se on hyvin todennäköistä, että Hartley on yksi kuljettajien Toro Rosso 2018. A happy "päätyen tarina, joka alkoi lähes laiton irtisanominen. Asiat kaavan 1.