Motorsport

Kevin Benavides väliaikainen johtaja Challenge Route 40

  • Kevin Benavides ja Honda CRF450 Rally ovat edessä Rally Challenge Route 40 päätyttyä toisen vaiheen Argentiinassa tapaaminen.
  • Sam Sunderland on pois radalta kärsittyään mahtava lasku. Jeremiah Gonzalez Ferioli komentoja välillä neloset.

Argentiinan johtaja Kevin Benavides Route 40 Challenge testin Ecuador vaikka kärsivät jyrkästi ensimmäisessä vaiheessa. Honda ratsastaja johtaa 48 sekunnin mate Paulo Gonçalves koska valtava kovuus testi on siirretty toiveet joitakin suosikkeja. Menemättä enempää, Sam Sunderland on poistumaan radalta jälkeen raskaan kaatua joka vaikutti hänen visio. Jeremiah Gonzalez Ferioli Argentiina lähettää luokkaan neloset, kun taas 'Orly' Terranova lähettää välillä autoja Ralli Mini JWC.

Jonka kovuus on suurempi kuin viimeinen numero Dakarin, kaksi ensimmäistä vaihetta Rally Challenge Route 40 he ovat jättäneet suuria alternations. Itse asiassa, Adrien Van Beveren sai voiton aukkoon prologi hänen Yamaha, kun Sam Sunderland KTM tuli voitto ensimmäisessä vaiheessa testin. Lentäjä itävaltalainen suppeasti ylittänyt Paulo Gonçalves ja Kevin Benavides vaikka Argentiinan päätti päivän lasku loppusuoralla erityistä. kuitenkin Kevin Benavides voitti toisen vaiheen kiivetä johtoon.

Tämän seurauksena osavoittona, Kevin Benavides taloa etu 48 sekunnilla Paulo Gonçalves, Honda tallikaveri. Omalta osaltaan Xavier de Soultrait sulkee väliaikaisen koroke Yamaha, koska se on hyötynyt hylkääminen Sam Sunderland. KTM ratsastaja kärsi lasku jossa pää osuu, joka johti hänet on näköhäiriöitä. Päätöksessä joukkueen, Sunderland päätti jättää kisan. Tämän seurauksena Pablo Quintanilla Husqvarnan ja Martin Duplessis kuten paras KTM ratsastaja sulkea Top 5 testin.

Neloset luokka on ollut vähemmän vuorottelu ja yhteinen huomata, verkkotunnus paikallisten lentäjät. Ensimmäisessä vaiheessa oli voitto Argentiinan Gustavo Gallego, vaikka vain voittaa 03:03 minuuttia koskien Jeremiah Gonzalez Ferioli ole sen arvoinen säilyttää parempana asema toisessa vaiheessa. Itse asiassa, Ferioli on ehdoton johtaja keskuudessa neloset jonka lyijypitoisuus on noin 44:58 Pablo Copetti ja Yamaha PSG 700. Rodolfo Guillioli Walter Nosiglia ja Rafal Sonik Ne ovat valtuuttaneet täyttämään Top 5 luokkaan, ja jättää pois samassa Kees Koolen Hollanti.

Lopuksi kategoriassa autojen on selvä Dominator. Orlando Terranova on liittynyt voiton kahdessa vaiheessa riidanalainen Toistaiseksi kannattaa sinun on johtolanka on yli 22 minuuttia verrattuna Argentiinan Sebastián Halpern. Kuitenkin, lmekaaninen paremmuuden Mini JCW Rally ja 'Orly' on ollut havaittavissa vaikein osa Argentiina tapaamisen aikana Newfoundlandin on vahvistanut omaa kokemusta valtava kovuus Route 40 Challenge. Väliaikaisen podium autojen välissä sulkeutuu José García Chevrolet S10.

kuvat: Haasteena Route 40