Motorsport

SIMRACING [Video] mod Sarjojen 80 vuoden historia

  • Tarjoamia mahdollisuuksia arvostetun Image Space Simulator ovat rajattomat, ja tällä kertaa, muutimme kynnyksellä Formula 1, eli 1937.
  • Rattiin Alfa Romeo 12C, voimme kilpailla piiri aikaa muiden legendaarinen malleja.

30 mukana konsolidoinnista ns Formula 1, eräänlainen säännöt, joissa määritellään, miten niiden tulisi olla osallistujien kilpa-autojen kyseisellä nimellä. Tuolloin Italian ja Saksan tuotemerkkejä käytetään kilpa esitellä sen teknisessä osaamisessa ja yritykset, kuten Auto Union, Mercedes, Alfa Romeo tai Maserati useimmat voittoja jaettiin. Myöhemmin tulisivat toisen maailmansodan ja tämä toimi erottaa Formula 1 primitiivisiä nykyaikaista lopullisesti vahvistettu saavuttamisen kanssa MM vuonna 1950.

Simulaattorit eivät ole vieraita tämän, koska sen jäsenet ovat enimmäkseen innostuneita osa kilpailua ja tietenkin sen historiasta ja mekaaniset laitteet, jotka ovat vaikuttaneet kirjoittaa sivuillaan.

Täällä me muistamme legendaariset koneet kuten Auto Union Type C Mercedes-Benz W125, Maserati 6cm, The E.R.A tyypin B tai Alfa Romeo 12C, ajoneuvo, joka menee alukseen seuraava video jotka osoittavat ominaisuuksia Sarjojen simulaattori Image Space.

Luovat tämän mod asetettu 1937 ovat Team Vintage ja Big Ben ja kilpailu tapahtuu fiktiiviseen piirin maan päällä Kittx ja sijaitsevat alueella Ovragi ja Varshko, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pietarista. Kirjoittaja video on David Rodríguez vastuussa ajo Maserati ja iloksi contravolantes ja ohittaminen yksi viittaavia takaveto autourheiluhistoriani.

kuvat: David Rodríguez