Motorsport

Ford Focus RX 2016 Ken Block paljastaa Warpaint

Ken Block ja Andreas Bakkerud kilpailevat 2016 Maailman Rallycross Championship Ford Focus RS RX: Tämä on lopullinen koristelu Hoonigan Racing joukkuekilpailu, luotu yhteistyössä Felipe Pantone. Muistatteko 'Gymkhanas'?.

Se ei ole uutinen, että Ken Block kilpailee Ford Focus RS yli 600 hv FIA MM Rallycross 2016, mutta toistaiseksi emme tiedä Warpaint joka loistaa kilpailussa. Tämä on viimeinen näkökohta Ford Focus 2016 RX of Hoonigan Racing, joka pilotoidaan itse Ken Block ja hänen toverinsa Andreas Bakkerud.

Kuka sanoi 'art autoja? Koska tämä on lähinnä asia näet kilpailussa. Tietenkään emme voi sanoa, että Focus RS RX että tulee hoonigan Racing raiteille mene huomaamatta, koska sisustus on hyvin silmiinpistävää, kun yksiselitteinen. Työ on riippumattoman taiteilijan Felipe Pantone, viittaus maailmassa graffiti ja katutaide.

Spray maalilla käsissään, Felipe Pantone teki kahdeksan eri palaset yli kahdeksan päivää Hoonigan Racing tilat Long Beach (Kalifornia, USA). myöhemmin, nämä luomuksia skannattiin ja heijastuvat kehon RX Focus, tehden sen ulkonäkö on yksi näet kuvat: ehdottomasti kutkuttava, kautta rohkeita värejä ja geometrisia muotoja.

Lisäksi ulkonäkö Ford Focus RS RX 2016 joka kilpailee FIA ​​World Rallycross Championship, tämä taidetta johtaa myös linja vaatteita ja myynninedistämistä innoittamana saman motiivit. Mutta mikä tärkeintä, miten annetaan Hoonigan ja Ken Block Rallipeliturnaus tänä vuonna? Saamme tietää ensimmäisestä päivästä Maailman RX 2016, pidetään Portugalissa tässä samana viikonloppuna, 16. ja 17. huhtikuuta.