Motorsport

Kalle Rovanpera on M-Sport Walesissa ja Australiassa

  • Kalle Rovanpera on ohjaimissa yksi Ford Fiesta R5 M-Sport kahdessa viimeisessä rallit vuoden WRC.
  • Nuori suomalainen debytoi maailmancupissa ja Malcolm Wilson ottaa johdon hankkia hänen palveluja 2018.

Kalle Rovanpera Entisaikaan diskonttaamalla debyytti WRC ja se on tehnyt niin aivan erityisellä tavalla, kilpailevat jokaisessa tilanteessa, jossa 16 vuotta eivät estä päästä ralliauton. Suomi on kilpaillut eri testeissä Italian maaperällä, jossa Peugeot 208 T16 R5 Peugeot Italia mutta on myös laittaa pyörän Skoda Fabia R5 Latviassa, Virossa ja omassa maassaan. kuitenkin debytoi maailmancupissa ei tapahdu mitään näistä ajoneuvojen.

Kalle Rovanperä ladataan Ford Fiesta R5 M-Sport kiistää kahdella viimeisellä kierroksella kauden WRC, Walesin ralli ja Australian ralli. Vain kääntyi 17, poika Harri Rovanperä enää tarpeeksi vanhoja näyttämään taitojaan parhaalla mahdollisella showcase. Ennen sitä, Rovanperä kilpailu rallin Latvian ERC valmistella hänen hypätä maailmancupiin ja sen on tutkittava ajokortti lentoonlähdön jälkeen muutama päivä sitten teoriaosuus. Ensi pelkkä muodollisuus kuljettaja, joka kilpailee rallit koska hän on 14 vuotta vanha.

Päätös kilpailla M-Sport Walesissa ja Australiassa ei ole sitova ja Kalle Rovanpera, hänen johtaja, on päätettävä, mikä tavalta vuonna 2018. Molemmat odottavat resoluutiota 'Hyundai Motorsport Kuljettajan kehittämisohjelma', jossa Rovanperä voi voittaa mahdollisuus ajaa Hyundai i20 R5 WRC2 upseeri. Jos tämä lähestymistapa ei kiteydy, on selvää, että Malcolm Wilson on ottanut valtavan askeleen saada palveluja lupaava suomalainen kuljettaja. Rovanperä suunnitelma 2018 on pelata niin monta kierrosta WRC kuin ikäsi sallii ja kiistävät myös Britannian rallin.

kuvat: Kalle Rovanperä