Motorsport

Toyota Gazoo Racing, hyökkäys Rally of Wales

  • Led Training Tommi Mäkinen etsiä toista voittoon rallin Walesin viime pyöreän WRC.
  • Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi keihäänkärkenä ovat joukkueen. Juho Hänninen kohtaa hänen viimeinen ralli Yaris WRC.

Gazoo Racing Toyota joutuu Walesin ralli, jonka tavoitteena on positiivinen tulos Toyota Yaris WRC polku hänen ensimmäinen kausi WRC. Kaksi voittoa ja kolme palkintosijaa Extra Japanin World Rally Car ovat hyvä tasapaino kausi olla paluuta tuotemerkin maailmaa, mutta on selvää, että rakenne johtama Tommi Mäkinen etsimään uutta menestystä viime pyöreän kauden. Jari-Matti Latvala ja osaa voittaa Walesissa. Hän teki niin vuonna 2011 ja 2012, jolloin edelleen sitoutunut väreillä Fordin.

Jari-Matti Latvala on valtava kokemus rallin Walesin, lisäksi mainitut kaksi voittoa ja merkittävän määrän podia. Ehkä tästä syystä ja koska tuntija maastossa, suomalainen ei luota: "Britanniassa on melkein kuin toinen kotini, koska se on silloin, kun aloitin urani ja missä minä juoksin ensimmäinen WRC. Ne ovat erityisiä muistoja. On joitakin upeita osia, kuten 'Myherin' ja 'Dyfnant', ja odotan kiistä niitä. Viime rallit meillä on ollut joitakin teknisiä ongelmia, mutta olen vakuuttunut, että joukkue on täysin hallinnassa ja".

Tällä rivillä, Finn on vakuuttunut, että hän voi taistella koko voiton rallin, mutta neljäs sija sijoitukset voivat pelata hyvin häntä vastaan, jos sääolot eivät pelaa eduksesi: "Haluan päättää tämän uskomattoman kauden kaksi hyvää kisaa. Ensimmäisessä rallit olivat haaste, mutta ei ehkä niin vaativa ajoneuvo miten olet viimeinen rotuja, joiden kanssa meillä oli vuoden, joten emme lopeta oppimista asioita, ja että kun kaikki on meidän ensimmäinen kausi tiiminä. "

Esapekka Lappi sijoittui yhdenneksitoista 2016 rallin Walesin, tulos arvioidaan paranevan: "Ennalta rotu testit olivat hienoja, mutta sää oli hyvin outoa. Mielestäni työn teimme olisi yhtä hyödyllistä jos sataa ja on mutaa, joka on mitä yleensä tapahtuu, tai jos se on aurinkoinen. Kaikki toivon on, että liian paljon sumua. Muutimme joitakin jousituksen asetukset ja otti myös joitakin johtopäätöksiä Rally RACC että olemme voineet tehdä parannuksia, joten voimme siirtää paljon todisteita. Yleensä minulla on hyviä tunteita rallin Walesin".

Juho Hänninen kohtaa hänen viimeinen ralli Toyota, koska se ei mene Australiaan ja hänen paikkansa joukkueessa miehittää vuonna 2018 Viron Ott Tänak "Olen tyytyväinen siihen, mitä meidän pitää tehdä Espanjassa, joten saimme rallissa Britannian kanssa paljon luottamusta. Se tulee olemaan viimeinen ralli aikana, mikä tarkoittaa, että ennen kaikkea haluan nauttia siitä. Totuus on, etten ole ajanut siellä vuodesta 2014. Vaikka minulla on pitkä kokemus, olen aina pitänyt, ja haluan varmistaa, että tämä ralli mennä kovin hyvin. Menemme osa kerrallaan. Että strategia on toiminut ja meitä ennen. "

kuvat: Red Bull Sisältö Pool