Citroën

Citroen C5 2019: radikaaleja muutoksia eteenpäin Ranskan malliin

Toisen sukupolven Citroen C5 johtaa keskuudessamme vuodesta 2008. Kun elinkeinoelämän että rajojen vuosikymmenellä, on aika, että Citroen käynnistää hankkeen odotettu seuraaja nykyinen lippulaiva ranskalainen yritys, ainakin Euroopan markkinoilla. Keräämme tietoja tiedetään seuraaja C5.

Citroen C5 2019 - World

Uusi Citroen C5 virkistys. Ranskan brändi on jo aloittanut kunnostamiseen lippulaiva.

Vaikka Citroen C5 Aircross ei ole vielä tehnyt ulkonäkö vanhan mantereen, totuus on, että ennen saapumista meidän markkinoilla (mikä tapahtuu ensi vuonna 2018) otsikko "lippulaiva" Citroen yhä omistetaan Citroen C5. Kuitenkin, paljon aikaa on kulunut, koska nykyinen sukupolvi (toinen) purskahtaa jälleenmyyjät.

Aika kuluu vääjäämättä, ja lähes vuosikymmenen kaupallista elämää, se on aika muuttaa. Vaikka Ranskan valmistaja Kiinassa jatkaa sen markkinoinnissa sekä ne osat ovat Citroen C6, Eurooppa ei voida odottaa ja hanke pitäisi aloittaa uuden sukupolven (Tai pikemminkin seuraaja) kaupan tänään mallia.

Kuvan näette yllä vastaa virkistys joka ennakoi ulkonäkö Citroen C5 2019. Malli, jonka tuli ulos kaapista tapahtuu joskus vuonna 2018. Mutta, Mitä voimme odottaa jatkoa C5? Ilmeisin muutos kaikki on esteettisesti. Hänen kuvansa radikaalisti pesäeron linja seuraa Citroen C5 tasalla.

Citroën Concept CXperience

CXperience Citroën Concept, prototyyppi, joka vaikuttaa uuden Citroen C5.

Suunnittelussa tulee vaikuttaa suuresti Citroën CXperience Concept. Mielenkiintoinen suunnitteluharjoitus että brändin käyttöön viime Pariisin autonäyttelyssä 2016 ja näyttää meille näkemyksensä koskien salonkia. Ajoneuvot avantgardistinen kuvan yhdistettynä pisimmällä ja innovatiivista teknologiaa. Oletamme, että Citroen lippulaiva pysyy Sedan.

Äskettäin esittelyn yhteydessä Citroen C5 Aircross Shanghain autonäyttelyssä 2017, Linda Jackson, Citroen toimitusjohtaja sanoi, että vaikka sitoutuminen brändin katumaasturit ja taajuusvaihteilla, Citroen C5 säilyy vaihtoehto alueella perinteisen ostajalle. Uusi malli perustuu tiettyihin periaatteisiin: tehokkuus, taloudelliset mekaanisten ja mukavuutta. Mukavuuden maksimoimiseksi ajon aikana, se on varustettu hydraulijousitus vaimentimet progressiivinen.

Jackson on myös korostanut, että on tilaa matkustajien takaistuimet ja taso liitettävyys antaa ajoneuvoa. Lisäksi ja vaikka se oli maininnut mahdollisuutta, että Citroën hyötymästä kehittämää teknologiaa Opel, etenkin käyttämä uusi Insignia, näyttää siltä, ​​että vihdoin Uuden Citroen C5 on 100% Citroen.

Citroen C5 2017: hinnat ja yksityiskohdat uusi valikoima on jo myynnissä