Citroën

Citroen C3 Picasso 2017 vaeltaa uudessa vakooja kuvia

Korjailu ja talvinuottauksen piste on saamassa uuden sukupolven Citroën C3 Picasso. Made in Opelin tehdas Figueruelas (Zaragoza, täysin muuttaa kuvan pysyvät erikoinen kuten aina saapuessa vuoden lopulla.

Vaikka onkin totta, että muutama viikko sitten näimme ensimmäiset kuvat seuraavan Citroën C3 Picasso, tällä kertaa lumessa Meidän vakooja valokuvaajat He ovat palanneet metsästämään Ranskan monipuolinen kompakti van.

Kuten on esitetty tilannekuvia, malli tämän toisen sukupolven saavat yhden näyttää enemmän crossover päivittää sen linjan vaatimuksiin nykypäivän markkinoilla viivalla, joka pitää tiettyjä yhtäläisyyksiä suhteessa C4-Cactus sen edessä, joka on menestys chevron ja voittaa vyötärön korkeudella ja selvästi pyörän kaaria.

Mutta yksi tärkeimmistä innovaatioista on sen suhde Opel Meriva, jolla jakaa alustan, ja jopa osien tuotannon keskus (Tehtaalla että saksalainen tuotemerkki on lisännyt Figueruelas, Zaragoza) ja alentamaan kustannuksia ja olla kilpailukykyinen hinta / laatu.

Ja on se, huolimatta säilyttää samat siluetti yleisesti, Ranskan asettamat oma tyyli vaaka- ja oletettavasti lihaksikas huppu puskuri resepti gaala ja takapuolelle visuaalisesti todocamino veljensä Meriva.

On vielä aikaista puhua päivämääriä, mutta sen tuleminen-ehkä valmistellaan seuraavaa Pariisin autonäyttely, merkkituotteiden pelissä kotona.

kuvat: S. Baldauf / SB-Medienin