Citroën

Citroen Berlingo III: PSA jatkaa kehitystä uuden sukupolven

  • PSA-konserni on mukana kehittämässä uuden sukupolven Citroen Berlingo ja Peugeot Partner, pienempi van.
  • Nämä tulevat myöhään 2017 tai alkuvuodesta 2018 uuden koon ja kapasiteetin.

Tämä muuli tällä hetkellä ei opeta meitä paljon.

Yksikkö kuvien on testi muuli seuraavan sukupolven kevyen hyötyajoneuvon vanhin PSA-ryhmän, Citroën Berlingo ja Peugeot Partner. Nämä paljastetaan lopussa 2017 tai viimeistään ensi vuoden alussa, 2018.

Tämä malli on sen vastine Opel

Nykyinen Berlingo ja Partner II II paljastui lähes kymmenen vuotta sitten, vuonna 2008, kun laadullista hyvin tärkeää suhteessa alkuperäisten mallien, markkinoilla vuodesta 1996. On odotettavissa, että tämä uusi sukupolvi kasvaa sekä koko ja laatu materiaalien ja laitteiden, osio, jossa Berlingo ja Partner ovat alkaneet kärsiä ajan.

Lisätietoja tästä uuden sukupolven ovat niukat, vähän tai ei mitään tiedetä moottoreissa käytettävissä, vaikka oletetaan, että perhe on uusin ahdettu bensiinimoottorit ja lohkot turbodiesel ranskalainen ryhmä sekä sisällytetään uusien automaattivaihteistojen.

Uuden sukupolven on enemmän kuormatilaa.

Tämä uusi sukupolvi tulee ottaa askeleen koko, joka on välttämätön kaupallisten segmentissä. Tällä hetkellä se on suurin pituus on 2050 mm, kuorman kuorman tilavuus 3,7 kuutiometriä, 4,1 tapauksessa laajennettu versio. näiden lukujen pitäisi nousta 2,2 metriä ja 4,2 kuutiometriä ainakin uuden sukupolven.

Samoin se odotetaan myös retell versioita vapaa, Berlingo Multispace ja Partner Tepee. Nämä versiot ovat suunnattu tutumpi kuin yrityskäyttöön. Heillä on täysi ikkunat ja sisätilojen tarkemmin.

Toistaiseksi Berlingo ja Partner II II valmistettiin PSA tehtaan Vigo Espanjassa, muiden lisäksi Portugalissa ja Argentiinassa, joten toivomme, että tämä uusi sukupolvi jatkaa koottavaksi näissä paikoissa ja myös tämä malli on serkkunsa alla Opelin.

kuvat: CarPix