KIA

Kia Niro alkaa EV testaus ennen debyyttinsä Geneven autonäyttelyssä

Meidän valokuvaajat vain metsästää täysin sähköinen versio Kia Niro. Jos vain muutama päivä sitten, että hybridi-versio on tuotu myyntiin, nyt Korean autonvalmistaja alkaa testaus EV Niro voidakseen raportoida Geneven autonäyttelyssä ensi maaliskuussa.

Kia Niro EV debyytti Geneven autonäyttelyssä ensi maaliskuussa

Uuden Kia Niro EV on ollut metsästivät tavoitteet valokuvaajamme taas kokeiden keskustan lähellä T & K Kia Rüsselheimista, Saksa.

Ei ole yllätys, että korealainen valmistaja aikoo käynnistää täysin sähköistetty versio. Michael Cole ilmoitti, COO Kia Motors Europe esittelyn yhteydessä Kia Stonic huomata, että "Meillä on suunnitelmissa ottaa käyttöön uusia malleja. Tänä vuonna Niro ja plug-in hybridi ja ensi vuonna meillä on valta Niro".

Testaus yhdessä Kona Hyundai EV, kaksi mallia jakavat suuren osan teknologian ja niillä on samat että Hyundai Ioniq, jossa on sähkömoottori 88 kW huipputeho (120 hv) ja litium-ioni-akku, joka Voisit olla kaksi tehotasoa, 39,2 kWh ja 64,2 kWh, jotta autonomia voi olla jopa 350 km tehokkain ja noin 150 km pienemmällä teholla.

Korean crossover on yksi ensimmäinen, joka on kolme eri propulsiojärjestelmien, palaminen, hybridisaatio ja sähköistys

Además.como voimme nähdä kuvia, vasemmalla puolella grillin latauksen portti on arvostettu, järjestelmä, joilla Niro EV voi ladata 80% sen akun alle 30 minuuttia käyttäen nopea laturi.

Näin, Kia voi tarjota malli, jossa kolme erilaista propulsiojärjestelmien, palaminen, tulppa ja sähköinen hybridi puhdas. ensi maaliskuussa, jolloin Tämä versio on tarkoitus tehdä sen maailman debyyttinsä Geneven autonäyttelyssä.

Kuten uusi Niro phev, mikä on esteettinen muutoksia versiosta palamisen, uusi Kia Niro EV mukana myös tiettyjä ominaisuuksia, kuten aseman sumuvalot, joiden suunnittelun ja uuden majoituksen muistuttaa uuden Kia Stonic .

Naamiointi simuloi paeta, mutta EV Niro ei ole niitä

kuvat: CarPix