Ford

Ford Fiesta RS 2017: Dette ville være utseendet på mest radikale versjon

Etter den tid Ford planer er lanseringen av en RS-versjon av den nye generasjonen Ford Fiesta. Tvert imot, den blå oval selv introdusere nye høytytende versjoner av noen av sine eksisterende modeller som Ford Kuga. For de som fortsatt ønsker å se en Ford Fiesta RS på forhandlere, kan vi forutse hva hennes utseende.

Ford Fiesta RS 2017 - Rekreasjon

Ford Fiesta RS rekreasjon av den nye generasjonen.

I de senere årene har det vært flere tilfeller der det har vært snakk om muligheten for å få se en Ford Fiesta RS på forretningene. Posisjonert som det ultimate uttrykk for sportslighet og radikalitet i området verktøyet Ford B-segmentet, sannheten er at for mange ville være en drøm som går i oppfyllelse å se denne modellen på salg. Dessverre vil det ikke. Minst for nå.

Selv om vi vet nå Resultater Ford studere og analysere muligheten for å innlede versjoner av denne typen for noen modeller av amerikanske merket, som en Ford Kuga RS, i tilfelle av Ford Fiesta og den nye generasjonen som har begynt markedsføring i Spania nylig, kan vi utelukke få se denne sporten versjonen.

Selv om det ikke utelukkes at Ford i fremtiden bli oppmuntret til å lansere en Fiesta RS, nå spiller vente. Takk til rekreasjon som følger denne artikkelen, og du kan se et par avsnitt ovenfor, forventer vi inntrykk av at denne modellen vil idretten skal komme på markedet. Nok et blikk til å innse at dette ikke er en vanlig Ford Fiesta.

Ford Fiesta ST 2018

ST 2018 Ford Fiesta.

Sammenlignet med f.eks Ford Fiesta ST 2018, ser vi betydelige forskjeller. Hoved grill gevinst i størrelse og innflytelse. Lavere flybilletter vil bli redesignet og vil også økes. Tåkelys litt endre sin form mens panseret vil inneholde en rekke tegn linjer. På baksiden, kan en spoiler skjelne stor. Alt på tre-dørs kroppen.

Som vi har med rette påpekt i begynnelsen av artikkelen, er den nye 2017 Ford Fiesta allerede i salg i spansk forhandlere. For nå, kraftigere og sporty alternativ som kan konfigureres gjennom finish ST Linje og bensin-motor 1.0-liters EcoBoost- 140 hk ledsaget av en manuell girkasse med seks gir.

Men fra neste år, vil den store nyheten i Fiesta området være ankomsten av den nye Ford Fiesta ST 2018. ny generasjon Fiesta ST vil innføre store nyvinninger. Og, for eksempel, vil det være den første modell av Ford Performance i ved hjelp av en tre-sylindret motor. Under panseret vil være 1,5 liters motor EcoBoost tresylindret med 200 hk og 290 Nm. Det vil være i stand til å akselerere fra 0 til 100 km / t på 6,7 sekunder. For mange vil denne versjonen være tilstrekkelig, mens for andre, og vil komme til kort kasting i en Fiesta RS mangler.

bilder: Automedia