KIA

Kia KX3 hyvinkin olla lopullisen muodon tämän uuden kaupunkien SUV

Esitettiin vain muutama viikko sitten Kiinassa prototyyppinä näyttely, meillä ei ole tarvinnut odottaa liian kauan ilmoittaa lopullinen suunnittelu näyttää Kia KX3. Urban crossover muoto ja koko hyvin sisältöä, KIA on uusi lähestymistapa KX3 Korean brändi tässä segmentissä niin muodikasta.

Esitteli viime marraskuussa Hall of Guangzhou 2014, Kiinassa, Kia Concept KX3 syntynyt prototyyppi osoittaa meille tulevaisuuden brändin segmentissä crossover urban. Merkityksetön valmistaja, joka haluaa pysyä ulkopuolella segmentti molemmilla vetää myynnin, ja siellä meillä on aina läsnä Nissan Juke, Renault Captur, Opel Mokka, Peugeot 2008 tai Fordin EcoSport, monien muiden joukossa, todistaa sen.

Kia KX3 Concept, ensimmäiset kuvat pieni maastoauto Kia

Vähän on ottanut korealaisvalmistaja paljastaa lopullisen version prototyyppi, ja täällä on mitä on Kia KX3, osoittaen tuotannon suunnittelu Näissä kuvia verkosta Kiinan Autohome. Tämä on Kia KX3 osuma tien alussa 2015, jolloin se alkaa markkinointia.

Kuluneen prototyyppi, muutoksia tässä Kia KX3 Ne ovat minimaaliset, joista enemmän konservatiivinen suunnittelu etusumuvalaisimiin ja pienet yksityiskohdat vivahde visuaalisten tai edessä grilli. Vaikka se säilyttää kompaktit mitat käsite, kanssa 4,27 metriä pitkä, 1,78 metriä leveä ja 1,63 metriä korkea. Sen akseliväli on 2,59 metriä.

Hyundai ix25 Concept

Siten Kia KX3 pysyy täysin samanlaisia ​​kuin Hyundai ix25 Concept ulkomitoiltaan, jotain ei muuten outoa myös siksi he jakavat samaa alustaa ja ovat kehittäneet yhdessä. Täten molemmissa malleissa Hyundai-Kia tarjoaa kaksi mielenkiintoista vaihtoehtoa alalla kaupunkien kompakti SUV, kahdella eri malleja, jotka on suunniteltu erityisesti nuoremmille asiakkaille.

Kia KX3 on saatavilla Kiinassa maaliskuussa 2015 mennessä, kaksi bensiinimoottorit (124 hv 1,6 litran ja 1,6 litran turbo 200 hv). Se valmistanut yhteisyritys Dongfeng Yueda Kia-Kiinassa, jossa se markkinoidaan yksinomaan sillä ei näytä olevan mitään lyhyen aikavälin suunnitelmia käynnistää muilla markkinoilla, kuten Euroopassa: Täällä meillä on uusittu Kia Soul samanlaisella koko ja suunta.

kuvien: AutoHome.com.cn