kaava 1

“Alonso allekirjoittamalla?” Mercedes ja Ferrari ovat puhuneet

  • Fernando Alonso on sijoitettu kaikissa altaissa ennen siirtymistään Top Team vuonna 2018 ja joka sisältää kaksi vahvinta joukkuetta.
  • Mutta ei Toto Wolff, eikä Sergio Marchionne on kiinnostunut tällainen siirto, vaikka kolme sen kuljettajat lopettaa sopimuksen lopussa kauden.

Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas toisella puolella. Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen toisaalta. Vain nämä neljä kuljettajaa on tällä hetkellä, on mahdollisuus pelata kaikkia voittoja kauden 2017. Loput on odotettava hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa, joiden avulla ne yllättää.

Se on kaukana tapauksessa McLaren-Honda, joka on edelleen pahin joukkue ruudukon pisteiden osalta. Fernando Alonso ei halua esiintyy edelleen tilannetta ja jo Se on tehnyt selväksi, että 2018 tulee olemaan joukkue, jolla on mahdollisuudet voittaa, joko kaavan 1 tai sen ulkopuolella.

alonso: "Sinulla todennäköisesti on enemmän vaihtoehtoja F1 mitä sanotaan"

Nämä ovat joitakin niistä syistä, miksi Espanjan on sisällytetty altaita, jotka yrittävät ennakoida, mitä kuljettajat vievät niin arvokas paikkaa 2018, koska vain Lewis Hamilton on sopimus ensi vuodeksi. Vatteri Bottas on vakuuttava johtajat Mercedes, mutta ei vielä vahvistettu ja Toto Wolff, hänen tärkein tukija, pelata korttia vakauden ja harmonian kilpailijoita parempi, mutta pitää ovea auki. "Epäilemättä Fernando on tärkeä persoonallisuutta Formula 1 ja suuri kuljettajan McLaren ja Honda arvostavat. Olemme todella tyytyväisiä kuljettajien tällä hetkellä. Tiedän, että se ei ole vastaus haluat kuulla, mutta vakaus on tärkeä tekijä, välistä dynamiikkaa lentäjien niin on, ja meillä ei ole mitään syytä valittaa ", Hän sanoi virallisessa lehdistötilaisuudessa FIA Itävallassa.

Bottas on selvästi meidän suosikki, jotka haluavat jatkaa kanssamme pitkään

Entinen edustaja Valtteri Bottas kunnes hänen siirtymisestään Mercedes sanoo Finn on etuoikeutetussa asemassa hänen sopimuksensa uusimatta, mutta Wolff myöntää, että vaihtoehtoja antaa kuljettajalle markkinoille ensi vuodelle ovat erittäin houkuttelevaa. "Valtteri tekee hienoa työtä. Markkinat ovat erittäin mielenkiintoinen ja ei ole tarvetta tehdä suunnitelmia nyt. Se ei ole huono Valtteri, koska se on selvästi meidän suosikki, jotka haluavat jatkaa kanssamme pitkään ".

Ferrari kiistää kiinnostus Alonso

Toisaalta meillä on Ferrari Fernando Alonso vanha joukkue. Sergio Marchionne on jo todennut, Hän on tarjonnut uusiminen Sebastian Vettel, mutta ei peittele huoli muista istuin, nykyisin käytössä Kimi Räikkönen.

Vaikka Vettel johtaa kuljettajien mestaruuden 20 pisteen erolla Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen on viidentenä vain alle puolet pisteistä. että törmää suoraan? mestaruudesta, jossa on Mercedes, joka hallitsee 33 pisteen etumatka italialaiset.

Arrivabene sanoo rakentajien otsikko "Se on ainoa tavoite"

Tämä seikka sattuu etenkin kun kyseessä on Ferrari, joka on merkitty päätavoitteena ja lähes kerran tullut rakentajien mestareita kahdeksan vuotta tekemättä niin. Sergio Marchionne puheenjohtaja Ferrari, on esiintynyt Itävallassa ja kertoi Gazzetta dello Sport on kannustanut Räikkönen parantaa, mutta on myös kieltänyt kiinnostusta Fernando Alonso. "Kimi on hyvä kaveri, mutta sinun täytyy käydä töissä, jota tarvitsemme? Mestaruudesta. Tarvitsemme suurempia investointeja. ¿Verstappen ja Alonso? Emme ole pyytäneet Verstappen Red Bull ja emme ole kiinnostunut Alonson ".

Joten, jos katsomme lausuntoja toisistaan, joku ei puhu totta. Yksi asia on selvä: edessä on useiden kuukausien epävarmuus tältä osin.

kuvat: McLaren F1