Opel

Android Auto og Apple carplay tilgjengelig i Opel Corsa med IntelliLink R4.0

Mer teknologi og utstyr i Opel Corsa 2015: Nå tilgjengelig IntelliLink multimediesystem avansert R4.0, med støtte Android Auto og Apple carplay. Opel OnStar, i stand til å tilby 4G Internett-tilkobling, er systemet en annen av sine innovasjoner.

IntelliLink i Opel Corsa: kompatibel med Android Auto og Apple carplay, velger du

den Opel Corsa 2015 Teknologien er nå mer enn noensinne, med høye doser av tilkoblingsmuligheter om bord. Kort tid etter at den nye Opel Astra, mottar Corsa den nye generasjonen av multimedia systemer R4.0 IntelliLink. Det forut å være fullt kompatibel med standard Android Auto og Apple carplay, vil være tilgjengelig som et alternativ til en pris som vil være rundt 350 euro.

For å få mest mulig ut av R4.0 IntelliLink system, vi har en smarttelefon med Android Lollipop versjon 5.0 eller høyere, eller en Apple iPhone med iOS 7.1 minimum (fra iPhone 5 og utover). På denne måten kan du koble telefonen, lade batteriet og bruke mange søknader fra samme skjerm bil eller via talekommandoer Siri eller Google Nå.

I tillegg til de mange kompatible programmer, sende en melding, lytt til musikk via mobiltelefonen eller svare på en telefonsamtale vil være en smal sak. Den R4.0 IntelliLink Systemet er sammensatt av en fargeberøringsskjerm 7 inches, sammen med en USB-inngang og Bluetooth headset.

Farge 'mandarin orange' er en annen nyhet som inkorporerer maleriene tilgjengelig i Opel Corsa 2015

En annen fremragende egenskaper er IntelliLink R4.0 integrert navigasjon tjeneste, som går gjennom vår mobile ved hjelp av Google Maps eller Apple Maps, som hensiktsmessig, ha funksjoner som alltid oppdaterte kart, sanntids trafikkinformasjon eller severdigheter, blant andre.

For de som fortsatt ønsker mer, Opel OnStar legger 4G LTE tilkobling om bord, så gjennom mobile nettverk kan du opprette en WiFi hotspot inne i bilen, sammen med tjenester som nødanrop i ulykker eller plasseringen av den stjålne bilen. Opel OnStar-systemet er også valgfritt på Opel Corsa, for Tyskland og prisen er 490 euro.

Men hvis alle disse alternativene overvelde deg og din er en enkel nettleser i tradisjonell stil, har Opel også tenkt på deg, og tilbyr TomTom GO 40 som tilbehør. 4,3-tommers skjerm, inkluderer kart over 45 land og Flexdock støtte på dashbordet som gjør stedet lett og trygt, pluss lade batteriet samtidig.

TomTom GO 40, nå tilgjengelig for Opel Corsa hos forhandlerne av merkevaren som tilbehør