kaava 1

pozzolaani tuhosi Kiinan GP 2007 Hamilton häviää

Shanghai piiri on hieman muutettu. Pako sisäänkäynnin kuoppia, kuuluisa kaista- lähdön Lewis Hamilton 2007, joka lopulta maksaa hänelle otsikko, on päällystetty. Pozzolaani ei ole enää olemassa.

Voitteko kuvitella, mitä olisi tarina jos Kiinan Grand Prix 2007 oli pidetty virtapiirissä? Lewis Hamilton olisi todennäköisesti nyt tricampeón, ja Räikkönen olisi mitään otsikko. He ovat vain arvauksia, mutta tosiasia on, että kuuluisa pozzolaani jossa britti ilmestyi vuonna 2007, ja joiden vuoksi hän olemasta mestari hänen ensimmäinen kausi Fórmulla 1 on päällystetty. Sora, läsnä, koska piiri vihittiin vuonna 2004, on saanut väistyä asfaltin ja lentäjän virheestä kyseisellä alueella ei makseta niin kallista kuin viime vuoteen saakka. 

Itse asiassa, Lewis Hamilton ei ole ainoa, joka on ollut painajaisia ​​sisäänkäynti kuoppaan Shanghai. Pastor Maldonado Sergio Pérez vuonna 2014 vuonna 2013 oli myös ongelmia tällä alueella. Espanjassa tämä pozzolaani teki historiaa yleisradio kuuluisan Gonzalo Serrano Telecinco kun riemuissaan jota luopuminen Hamilton sallittu Alonso pelastaa ottelupallo mestaruudesta, hän alkoi itkeä "Se on enganchao on enganchao että pozzolaani!", Joka lopulta tuli virus ilmiö nimityksellä "San Ganchao'.

Nyt ainoa vaara on kosketuksissa seinän, kuten tapahtui edellisen painoksen Maldonado. Kuuluisa pozzolaani siirtyy historiaan. Lisäksi raportit GP Update, esteet on asennettu suojella sisäänkäynnin varikolla suojella kuljettajien ja rotu ohjausjärjestelmä on päivitetty kameroiden ja HD-näyttöjä.

Vuonna 2007 Hamilton jäi tällä pozzolaani d varikolla kirjaus nyt päällystetty. pic.twitter.com/Hiu726t75V

- Albert Fabrega FI (@AlbertFabrega) 09 huhtikuu 2015