ritsa

Honda NSX pelastus luovuttiin metsässä Venäjällä

Tämä ensimmäisen sukupolven Honda NSX on pelastettu saatuaan oman onnensa nojaan sen omistajan vuosia venäläisessä metsässä. Oli pitkät säätiiviillä elin jo kerros muotin.

NSX hänen pelastus.

Ensimmäisen sukupolven Honda NSX ei ole objektien tyyppiä, joka jättää suelan hylätty ulkona metsässä. Kuitenkin metsässä lähellä St. Petersburg, Russia, juuri voisimme löytää, koska tämä kysymys hopeasta Hän on pysynyt unohtanut vuosia nukkumassa saniainen joka kasvoi ympärille.

Ei tiedetä, kuinka kauan se on pysynyt kyseisessä paikassa, mutta joten ne ovat varmaan ollut useita vuosia. Henkilö, joka on pelastanut on osoittautunut edellinen omistaja, joka aikoinaan löysi ahdinko mallin, hän päätti etsiä joka oli myynyt sen hankkimaan.

Honda NSX voitto 1990 ja hänen epäonnistuneet asema markkinoilla

Kuvauksesta, NSX on ilman virtaa, Syynä on ilmeisesti luovuttu. Muutama vuosi sitten oli kysymys myyntiin miljoona ruplaa, noin $ 17000, mutta sitten menetti polkua. Vasta tänään.

NSX ja loistava jälkeen vahva pestä.

Onneksi kerran pelastettu oli pakko antaa sille hyvä pestä lian, mukaan lukien hyvä kerros muotin joillain alueilla, lähinnä äärimmäisen kosteassa ympäristössä. Vaikka talvi on ollut huonoin ja luultavasti on ollut enemmän kuin talvella peittää paksu kerros lunta.

Tarkoituksena nykyisen omistajan tarkastelee palauttaa alkuperäiseen asuunsa, mikä se on varsin monimutkainen Venäjällä, jossa uskotaan, että on olemassa vain 20 yksikköä tämän mallin, tai myydä se joku, joka haluaa.

Uuden Honda NSX on teknologinen menestys mutta kokonaisuutena myynti fiasko

Kaikista malleista ikänsä ja potentiaalia, NSX on yksi parhaista vaihtoehdoista palauttaa, mutta ei tule ulos ihan halpa tai helppo löytää korvaamaan alkuperäistä ilmakehän V6. Mutta sen valmistumisen jälkeen, on malli, jossa on ansaittu maine kestävyys ja luotettavuus, jolla on myös dynaaminen käyttäytyminen sopimatonta mallin iän ja hyvin dramaattinen estetiikka, joita ne näytä vaikuttavan vuotta. Itse asiassa hinnat kyseisten käytetyt mallit ovat edelleen varsin korkea.