Dacia

Dacia Duster Grand: uusi 7-paikkainen Duster saapuu 2018

Uuden sukupolven Dacia Duster tulevat ladattu uusia pidäke vuonna 2018. Lisäksi voidaan hyväksyä uusi arkkitehtuuri ja tarjoavat houkuttelevampi ja moderni muotoilu, yksi suurista firsts kantaesittää uuden Duster on seitsemän istuinta versio . Saat Grand Dacia Duster lempinimi, ja kuten perusmalli, nousee autoliikkeiden vuonna 2018.

Dacia Duster 2018 - World

Uusi Dacia Duster virkistys 2018. Luotto: Auto Express.

joka toisen sukupolven Dacia Duster on lähempänä mitä ajattelemme. Nykyinen malli on yksi myydyimmistä SUV Espanjassa (se oli 26. sijalle myydyin autoja 2016 Espanjan markkinoilla) sekä Euroopan tasolla, koska se on erinomaista vastinetta rahalle. Kuitenkin vuosien punnitaan, ja se on aika Dacia ripeästi työhön ja heittää markkinoille täysin uudistettu malli. Enemmän teknologia, suuri, houkutteleva ja kehittyneet.

mutta, Mitä tiedämme uuden Dacia Duster? Vaikka hänen tuli ulos kaapista tapahtuu myöhemmin tänä vuonna 2017, voimme ennakoida monia yksityiskohtia uuden sukupolven Duster. Monet muutokset otetaan käyttöön suosittu malli pyrkii valjastamaan pysäyttämätön kasvua joutuvat SUV myynti Euroopan markkinoilla.

Yksi tärkeimmistä uusi ilta uusi Dacia Duster 2018 on 7 paikkainen versio. Se kastetut Dacia Duster Grand ja se on sijoitettu niin mielenkiintoinen vaihtoehto (erityisesti sen hinta) Nissan X-Trail tai Sorento. Loogisesti, että uuden sukupolven Duster käytettävissä yksi edessä majoittaa kolmannen rivin istuimet kahdelle matkustajalle kasvattaa kokoa nykyisestä mallista versio.

Dacia Duster 2018 - World

Uuden Duster ominaisuus seitsemän istuinta versio nimeltään Dacia Duster Grand. Se saapuu 2018.

Dacia Duster, että voimme löytää klo autoliikkeiden mittaa 4,31 metriä pitkä ja sen akseliväli seisoo 2,67 metriä. Uuden sukupolven käyttää CMF alusta ja sen seurauksena, voit kasvattamaan koko jopa 4,50 metriä pitkiä. Taistelunsa kasvaa myös muutaman sentin. Tällä lisätilaa voiteta matkustamossa ja runko mahtuu kolmannen rivin istuimet. Takakonttiin välitän 500 kuutiometriä litraa viiden istuimen malli ja 650 litraa seitsemän istuinta variantti. Nyt luku on 475 litraa.

Entä suunnittelu? uuden Dacia Duster ja Grand Duster Hyödyt kuva päivitetty tunnettu pehmeämpi tyylikkäämpi linjat ja joukko. Se siirtyy pois tukeva ja kestävä muotoilu nykyisen mallin, vaikka suojaukset ja puolustukset ovat edelleen läsnä noin ulkopuolelle ei pidä unohtaa, että tämä on SUV pystyy kohtaamaan kaikenlaisia ​​tapoja ja haasteita.

Moottorivalikoima saavat myös uusia ominaisuuksia. Etsi uusia vaihtoehtoja tallennettaessa 1,2 litran moottori TCe Tällä hetkellä löysimme joissakin malleissa Renault. Sen spesifinen konfiguraatio Dacia Duster 2018 Grand heittää noin teho on 120 hv. Toinen moottori, joka on läsnä Tulee 0,9 litraa TCe 90 hv.

Dacia Duster 2018 - World

Toinen virkistys seuraavan sukupolven Dacia Duster. Luotto: AutoPlus.

Edellä diesel, julkaistut tiedot
kollegamme Auto Express
He huomauttavat, että 1.5 dCi moottorin sammutus
saatavissa
sen sijaan sisällyttää 1,6 dCi kanssa
130 hv. Valitun moottorin, voimme valita ruutuun
manuaali tai automaattinen esiohjattu Easy-R. Sitä tarjotaan vedossa
Etu- ja kaikki 4x4.

Esikatselu uusi Dacia Duster 2017: tämä on mitä tiedämme hänestä