Dacia

Esikatselu uusi Dacia Duster 2017: tämä on mitä tiedämme hänestä

täydellisen remontin varten Dacia Duster: Romanian uusi SUV saapuu 2017, istuu Renault-Nissan CMF modulaarinen alusta. Se sisältää moderneja ja tehokkaita moottoreita, kuten 1.2 TCE ja kasvaa koko jopa 4,50 metriä pitkiä.

Dacia Duster digitaalinen virkistys 2017, koska he kuvitella AutoPlus.fr

Uusi sukupolvi on tulossa Dacia Duster. Sen jälkeen kun pieni uutinen Dacia Geneven autonäyttelyssä 2016, ensi vuonna uusitaan yksi sen tärkeimmistä malleja: Dacia Duster 2017 Se on paljon nykyaikaisempia, teknologian ja houkutteleva, ei halua lähteä, että etiketti edullisia SUV.

Ensinnäkin, uuden toisen sukupolven Duster tullaan perustuu CMF modulaarinen alusta Renault-Nissan allianssin, jo käytössä useissa muissa malleissa ryhmän. Tämä tuo monia parannuksia, esimerkiksi sen dynaaminen käyttäytyminen tai rakenteellista jäykkyyttä, mutta siellä on enemmän, ja sen koko kasvaa huomattavasti.

2017 Dacia Duster mittaa noin 4,50 metriä pitkä, kasvoi lähes kaksikymmentä senttimetriä nykyisestä. Tämä lisäys markkinoille uudet seitsemän istuinta versio, lisäksi standardin viisipaikkainen. Se saa ensi-iltansa tehokkaita moottoreita, korostaen 1.2 TCe turbo, jo tarjonnut muissa malleissa Renault ja uusi Mégane: siivoustakki tarjoaa 115 tai 120 hv.

Myös tarjottu on 0,9 TCe 90 ja tunnetaan CV sekä diesel 1,5 dCi 90 hv tai 110 hv, manuaalinen tai automaattinen pilotoitiin Easy-R. Toivomme sen joidenkin versioiden hyväksyttyjä keskimääräinen kulutus alle 4 l / 100 km: monimutkaisemman aerodynamiikkaa ja kevyt myös yhteistyötä siihen.

Sitä tarjotaan 4x2 tai 4x4 versioita edessä pitoa, ja Sen muotoilu on suuri tuntematon: Älä luota liikaa näiden digitaalisten Recreations ovat saksalaisen painos AutoBild, koska lopullinen ulkonäkö vaihtelee suuresti. Silti odotamme houkuttelevampi ja modernia tyyliä, menettämättä luotettavuutta ominaisuus malli

että Dacia Duster 2017 Tulemme myös nähdä kattavamman laitteita aktiivista ja passiivista turvallisuutta teknologian ja kaikki pysyivät erittäin kilpailukykyiseen hintaan: sen tarkoituksena ei ole kilpailla Nissan Qashqai tai Renault Kadjar. Se esitellään virallisesti vuoteen 2017 mennessä, mutta kuten tavallista, vuonna Motor.es Haluamme osoittaa edistystä niiden kehitystä kautta vakoilla kuvia.

kuvien: AutoPlus.fr