Dacia

Dacia Duster 2019: ensimmäinen kuvia uuden sukupolven

  • Nämä ovat ensimmäiset kuvat toisen sukupolven onnistunut Dacia Duster, yksi crossover markkinoiden vertailuarvo uusitaan vuonna 2018.
  • Vielä testausvaiheessa, tämä kysymys on naamioitu piilottaa monia uusia ominaisuuksia, jotka löydämme toisen sukupolven.

Uusi Dacia Duster toisen sukupolven.

Uuden sukupolven Dacia Duster on ollut erittäin vaikeasti, vasta tänään, jossa Meidän valokuvaajat ovat onnistuneet kiinni testin lopussa yksiköiden Dacia crossover, emme olisi voineet tarkistaa seuraaja onnistunut Duster, yksi tärkeimmistä malleja crossover-segmentin.

Tämä uusi sukupolvi Sen pitäisi päästä markkinoille ensi vuonna ja hypätä aivan selvä suhteessa lähtevän sukupolvi. Uuden Duster 2019 tulee olemaan suurempi ja saavat huomattavan päivityksen, mutta suurin uutinen löytyy sisällyttämällä niihin uuden variantin 7-paikkainen runko niin sanottu Grand Duster ja se voi majoittaa ensimmäisen kolmella istuinrivillä. Jos nykyinen Duster on jo valtava kilpailija sen taloudellisen tarjouksen, uusi Duster elin todennäköisimmin huomattavasti laajentaa taloudellista tavoitetta, osoittaen suoraan 7-paikkainen SUV markkinoilla, jotka ovat tähän asti turhaan etsinyt lähestymiseen.

Mutta tämä uusi Duster on ensin kasvaa, ja juuri mitä uuden sukupolven crossover käyttämällä CMF alustan, niin Se nousee 4,31 metristä 4,50 metriä, mikä lisää akseliväli ja vahvistuksen tilaa (tarvitaan uuden rivin paikkaa) sisällä ja käynnistyksen, joka voi nauttia tilavuus 500 litran 5-paikkainen ja jopa 650 l 7 paikkaa.

Toisen sukupolven koko kasvaa.

Koon muuttaminen on aivan ilmeistä tämän sarjan vakooja kuvia, joissa näemme melko bulkier kehon ja erityisesti pidempään. Tilavuudet osoittavat hyvin samankaltainen kuin nykyisessä Duster luku kuitenkin näemme uusia ominaisuuksia tavanomaisia ​​mallia.

Edessä ominaisuus merkittävä uudistus, mutta tämä laite näyttää ilman yksiselitteisesti Duster. Tämä sama tunne meillä on, kun katsomme merkitty pyöräkoteloiden tai kattokaiteet, hyvin samanlaisia ​​kuin nykysukupolven muotoja. Vaikka uudistus nauttivat malli on hyvin syvä, paljon enemmän tasoitti Duster löytyvät autoliikkeiden tänään ominaisuuksia.

Mitä mekaanista alue, olemme myös merkittävä päivitys, uusia tehokkaampia ja tehokkaammat moottorit, aloittaen 0,9 litran TCe 90 hv ja 1,2 litran TCe 120 hv Saatavana Renault alueella, lisäksi moottori 1,6 dCi 130 hv, joka vetäytyä nykyisen 1,5 dCi. Tietenkin jatkamme jokapyöräveto versioita ja tulee jonkin verran mahdollisuuden asentaa automaattivaihteisto.

Dacia Duster Grand: uusi 7-paikkainen Duster saapuu 2018

kuvat: S. Baldauf / SB-Medienin