Dacia

Dacia Duster 2018: näyttää uuden sukupolven liikkeessä

Tässä vakooja video osoitamme prototyyppi uuden Dacia Duster 2018 liikkuva testijaksolla tiellä. Dacia jatkaa työtään kehittää seuraavan sukupolven suosittu Maastoauto lippua joka kantaa erinomaista vastinetta rahalle. Se tuli markkinoille vuonna 2018, ensi-ilta alusta ja sisältävät seitsemän istuinta versio.

Dacia Duster 2018 - vakooja kuva

Dacia Duster vakooja kuva 2018. Kuva: S. Baldauf / SB-Medien.

uuden sukupolven Dacia Duster on käynnissä. Viime kuukausien aikana olemme julkaisseet erilaisia ​​vakooja kuvia ja tietoa eri kehitys ja muutokset, jotka kärsivät suosittu SUV Dacia. On kiistatonta, että kaupallinen menestys Duster hinta tekijä on yläosassa pöydän, mutta saapuminen toisen sukupolven, brändi haluaa mennä pidemmälle ja tarkentaa sen ikonin mallin.

Tässä videon näet prototyyppi vakooja liikkuva testijaksolla tiellä. Vaikka näkemään mitään uutta valokuvaa julkaistaan ​​vain päivää sitten, on mielenkiintoista kuulla äänen, joka kuuluu uuden Duster ja miten on edessään kiemurteleva tie. Vaikka ulkona on vielä naamioitu ylhäältä alas, on mielenkiintoista selata tietoja emme echo muutama päivä sitten ja osoittaa mahdollisuutta, että uusi Dacia Duster on lopussa esitetään tämän kuun kesäkuuta.

Ilmeisesti Dacia yksityiskohtia viimeistellään yksityinen tapahtuma, joka pidetään 22. kesäkuuta ja joka näyttää uudistetun mallin valikoidulle joukolle toimittajia. Suunnittelussa esitellään evoluutiota nykyisen version. Kuitenkin teknisellä tasolla antaa merkittävän harppauksen. Muutoksiin kuuluu muun muassa se vapauttaa Renault ja Nissan CMF alustan.

Spy video uuden Dacia Duster aikana yksi heidän tietestejä.

Käyttämällä tätä arkkitehtuuria uutta Dacia Duster 2018 kasvattaa sen kokoa. Jopa kantaesittää laajennettu akseliväli varianttijoka voi sisältää jopa seitsemän paikkaa sisällä. Tämä on Dacia Duster Grand 2018 mallia mistä me puhumme ennen. Sen odotetaan koskettaa pituus 4,50 metriä. Lisäksi lisätä tilaa matkustamossa, runko tilavuuden kasvu 650 litraa.

Entä mekaanisen Aparado? Moottorivalikoima Uuden sukupolven Dacia Duster on täysin uusittu. Se hyväksyy tehokkaampia moottoreita tällä hetkellä käyttämät Renault. Tulee vaihtoehtoja dieselöljyn ja bensiinin. Valitun moottori liitetään manuaalinen tai automaattivaihteisto. Lisäksi voimme myös valita asetuksia etu- tai neliveto.

Vai ei paljastettiin tässä kuussa, odotetaan olevan watchable Frankfurtin autonäyttelyssä Syyskuu 2017 mennessä. Uuden Duster nousee Euroopan näyttelytilojen ensi vuoden alussa 2018. 

Dacia Duster Grand: uusi 7-paikkainen Duster saapuu 2018