Renault

Renault Megane 2016: moottorit ja välineet, vähittäiskaupan

Renault Mégane 2016 on toimitettu luonnon vuonna 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä, myös hyödyntämällä esittää uusia tietoja kompakti, koska sen valikoima moottoreita ja nykyaikainen varustus: mitä teillä on yksityiskohtaisesti.

Uusi Renault Mégane on tehnyt sen ulkoasun Frankfurtin autonäyttelyssä 2015. Kaksikymmentä vuotta menestyksekkäästi Ranskan pienikokoinen (espanjaksi valmistus) on täysin uudistettu neljännen sukupolven, ja tekee sen paljon moderni muotoilu, jossa laajan teknologisen kuorman laitteet, jotka mahdollistavat uusia mahdollisuuksia ja erilaisia ​​erittäin tehokas moottoreita.

Se ei ole tällä autoliikkeiden saakka vuoden 2016 alussa, ja sitten tietää hintoja Renault Megane 2016. Tähän mennessä ei ole puutetta uusia tietoja, jotka osoittavat tarkemmin, mitä voimme odottaa mallista. Aloittaen sen ulkomuoto, peruskorjaus on valmis, Mégane 2016 ja käyttää uutta muotokieltä jo nähty muissa malleissa on timantti, kuten Renault Talisman 2016 itse.

kanssa 4,359 metriä pitkä, uusi Mégane Nyt on pidempi, mutta myös pienempi 1,447 metriä metriä leveä. Akseliväli nyt käynnissä 2,70 m, kun taas sen raideleveys kasvaa 1,591 metriä sen etu- ja 1,586 metriä taka-akselin. Näin dynaamisempi ja lihaksikas linjat korostavat, mukana kevytmetallivanteet jopa 18 tuumaa (Standardi tai valinnainen).

Edessä on meillä on uusi puolisuunnikkaan ritilä vaaka- kromi linjat ja suuri timantti logo puheenjohtoa keskus. Sen edessä ja takana linssit auttaa lisää persoonallisuutta ja sen valovoima allekirjoitus. Ajovalot ovat LED-päiväajovalot kuin C, esitteli samassa puskurit. Omalta takavalot ovat vaakasuorassa, lähes liittymällä keskellä portin kanssa tuotemerkki.

Yllä olevassa päättyy, Mégane 2016 sisältyy Täysi LED-ajovalot -diodit myös kastettu ja maantie-, näkökenttä LED-tekniikalla. Sisällä Renault on kiinnittänyt paljon huomiota parantaa tunne laadusta, enemmän pehmeää muovia, pehmeät materiaalit ja kromi aksentti. Verhoiluun on saatavilla viidessä eri versioita -kaikki musta- yhdistettynä alcantaralla kankaan ylä- pinta.

Myös sen huipulla maaliin löydät sähköisellä ristiselän säätö ja Istuinlämmitys etuistuimilla; sisällyttää kuljettajan istuimen hierontatoimintoa. Poikittainen olake huoneessa ja pitkittäisen haaran takamatkustajien on myös hieman lisääntynyt edelliseen malliin. hänen runko, Lisäksi nyt saavuttanut 434-litrainen.

Riippuen maaliin tasolla tai lisälaitteena, Renault Megane on saatavilla hyvin erinomainen laitteet elementtejä, kuten Bose-äänijärjestelmä yhdeksän kaiutinta, bassokaiutin ja digitaalinen vahvistin. Ennustettu instrumentointi "Head-Up Display"Se on yksi mahdollisuus, jossa suuri Kosketusnäyttö R-Link 2, kaksi versiota: 7 tuuman vaaka- tai pystysuunnassa 8,7 tuumaa, ja lukuisia yhteyden mahdollisuuksia.

Toinen uutuus on Multi Button Sense, vaikuttamalla kaasupoljin ja muutos (versioissa EDC kahden kytkimen muutos) viiden Esiasetustilat: Sport, Normal, Comfort, Eco ja
Yksilöllisiä. Lisäksi, sisävalaistus voi myös vaihdella viiden eri ympäristöissäPunainen, vihreä, sininen, violetti tai ruskea.

Elektroniikan myös rooli uusi turvallisuus avustajat, ohjata mukautuva ACC risteily jarrutehostus hätätilahälytys tahaton kaista muutoksen havaitseminen signaaleja ja nopeusrajoitukset, hälytys kuollut kulma, pysäköinti handsfree Easy Park Assist, automaattivaihteiston säteen ja ylitys on läsnä tai peruutuskamera.

Puhumme välillä 2016 Mégane Renault moottorit, joilla on valtuudet vaihtelevat 90 hv ja 205 hv. Ensimmäinen alue malli koostuu Energia dCi kolme diesel 90 hv, 110 hv ja 130 hv. DCI 110 hv: n moottorilla voidaan yhdistää laatikko muuttuu EDC kahden kytkimen seitsemän vaihdetta, tai kuusi-nopeus manuaali: jälkimmäisessä tapauksessa homologoitu keskimääräinen kulutus on 3,3 litraa / 100 km ja vain 86 g / km CO2.

Bensiinissä, Energy TCe 100hp tai tarjota 130 hv, jälkimmäistä vain seitsemän nopeus EDC. Huipentui alue, on Renault Megane GT 1.6 TCe moottori 200 hv ja tietty Sport-alusta ja esteettinen erilaistuminen johtaa Renault Sport.

Renault Megane GT 2016 alusta ja 205 hv 4Control

On enemmän lähitulevaisuudessa kanssa Renault Megane Hybrid Assist joka saapuu 2017, joissa on diesel-hybridi auttaa (energian talteenottoa jarrutuksissa ja hidastuvuudet, puhdas ei-hybridi), mikä alentaa polttoaineen kulutuksen ja päästöjen 3 l / 100 km ja 76 g / km CO2, vastaavasti. Ennemmin, vuonna 2016, tulee Renault Megane GT diesel, DCI moottori 165 hv ja kuusi-nopeus muuttuu EDC.