Renault

Uusi Renault Talisman 2016

Mikä olisi neljännen sukupolven Renault Laguna kehittyy uudestaan ​​nimellä Renault Talisman. Se on moottoreiden 200 hv ja voi mahdollisesti varustaa nelipyöräohjausjärjestelmä. 4,85 metriä pitkä, Renault Talisman 2016 erottuu muotoilu ja laatu harppaus.

2016 Renault Talisman (elävä kuvan 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä)

Tässä ovat Renault Talisman, seuraaja Laguna. Uuden Renault sedan on juuri esitetty Pariisissa massiivinen tapahtuma, joka voisi jatkaa meille asumaan. Olemme seuranneet sen kehitystä kiitos vakooja kuvia ja muutama päivä sitten tapasimme joitakin tietoja: nyt meillä on kaikki virallisten tietojen ja hänen ensimmäinen kuvakieli.

Renault Talisman 2016 Se kasvaa kooltaan, joiden pituus on 4,85 metriä, leveys 1,87 m ja korkeus 1,46 m, ja on asetettu uusi modulaarista CMF. Etuosassa Renault Talisman muistuttaa jonkin Espace tila-auto ja kompakti SUV Kadjar.

Yksityiskohta, joka saaliit huomiota Renault Talisman suunnittelu on ehdottomasti päiväajovalot C-muotoinen, sen optiset Full LED ja kromi säleikkö horisontaalinen säleet: se on Renaultin uusi kuva, ja niin sinusta tuntuu sedan.

Tietenkään emme voi sivuuttaa takana, pitkänomainen lentäjien ulottuu kohti keskustaa, jossa Renault logo, joka myös yhdistää peruutuskamera sijaitsee. Sen runko on suuri kapasiteetti 608 litraa tilavuudesta.

Profiilia paljastaa suuri ohjauspaneeli avaruutta sekä mukavuutta ei ole nähty Renault sedan mennessä ja paljon syyttää kuljettaa noin 2,81 metriä etäisyyttä kahden akselin. Syyskuussa Grand Tour saapuu kehon, jotka esitellään Frankfurtin autonäyttelyssä 2015 enemmän lastikapasiteetti ja monipuolisuutta.

Keskikonsolin näyttää viihdejärjestelmä R-Link, voit varustaa suuren 8-tuuman kosketusnäyttö tyyliin 'tabletti' monia mahdollisuuksia. Mutta se ei ole ainoa teknologinen uutuus, koska voit myös pysäköidä itsenäisesti, on luotsannut vaimennus, kaiuttimen Bose Surround kolmetoista tai Head Up Display System joka ulottuu tärkein tieto tuulilasiin.

Lisäksi Renault Talisman voi varustaa neljä ohjauspyörät kiitos sen järjestelmään 4Control, dynaamisen suorituskyvyn parantamisen kaarteissa.

hänen moottorivalikoima kattaa valtuudet 110 hv ja 200 hv, ja se tehdään mekaanisesti in bensiini TCe 130 hv, 160 hv ja 200 hv. Kuten diesel, tulee olemaan 1,5 dCi 110 hv ja 1,6 dCi kaksi versiota, joiden teho on 130 hv ja 160 hv. Kaikki moottorit ovat Euro 6 ja sisällyttää hiukkassuodattimen huolto.

Kun kyseessä on Energia TCe TCe 150 ja 200 ovat käytettävissä vain yhdessä EDC automaattinen kahden kytkimen 7 nopeus, kun dCi 160 hv Twin Turbo, sitä tarjotaan EDC 6-vaihteinen.

Renault uusine Talisman selvästi viittaa yksi tavoite: syrjäyttää Saksan salonkia. Ja siitä, malli on lujasti sitoutunut huomattava hypätä laatu korkealla huolellisesti niiden ja ulkoa päättyy ja ylös viisi eri päättyy (Elämä, Zen, Business, Intens tai korkea alue initiale Pariisi), Joista jokaisella on erityinen ja sisäisiä räätälöintiä.

Photo 1 - Kuvat Renault TalismanPhoto 2 - Kuvat Renault TalismanPhoto 3 - Kuvat Renault TalismanPhoto 4 - Kuvat Renault Talisman

Renault Talisman Kuvat

Made in Douai (Ranska), Renault Talisman tahtoa myynnissä Euroopassa vuoden 2015 loppuun mennessä. Silloin tiedämme enemmän yksityiskohdat mallin ja kaikki hinnat ja laitteita.