BMW

BMW M3 E46 CSL kulunut kymmenen vuotta siitä, kun M3 CSL

BMW M3 CSL juhlavuoden. Ja tänä vuonna se juhlii peräti kymmenen vuotta sen syntymää, mutta on kuitenkin edelleen vielä nuori. Sanoa, että BMW M3 E46 CSL on yksi radikaali ja tehokkaasti emetreses kaikkien aikojen ei ole liioittelua. Nyt sen kymmenen vuotta, viisikymmentä yksiköt ovat kokoontuneet juhlimaan.

Vuosi oli 2003, jolloin BMW laittaa myyntiin BMW M3 CSL, Emetres hyvin erityinen pohjan alle M3 E46, jossa on kevennetty paino ja tehokkaammin suunnattu alustan piiri tuli legenda tarina ajan. 

Vain 1383 yksikköä CSL valmistettiin, joten jos hinta oli liian korkea syntyessään, myöhemmin osakkeen hinta on kestänyt yli vuoden. M3 CSL oli kokonaispaino 1385 kg (110 kg painon vähentämiseksi verrattuna tavanomaiseen M3) ja sen katto hiilikuitu ja poisto ääntä vaimentavia elementtejä tai mukavuutta. 

Esimerkiksi CSL ei sisältynyt vakio ilmastointi ja äänilaitteiden (vaikka ne olisivat saatavilla mahdollisesti), jonka tarkoituksena on säästää muutaman kiloa siellä täällä, ja kohteita, kuten pyörät BBS 19-tuumainen pohjimmiltaan mitään alle yksitoista kiloa. Mutta se ei ollut sen kevyempiä ainoa ero. 

Sen vapaasti hengittävä kuusisylinterinen ja 3,2 litraa kasvatti valta 360 hevosvoimaa 7900 rpm, Hän oli vieläkin innokas sylissä nopeasti. Kiitos hänelle ja SMG peräkkäinen Lähetyksen CSL pystyi nopeuttamaan 0-100 km / h 4,8 sekunnissa.

Tehokkuutta sen runko, ylisuurilla jarrut, radikaali vaimennus, renkaiden Semi-liukas Michelin Pilot Sport Cup tai ajonvakautusjärjestelmä tarkat M-toiminto on tarkoitettu käytettäväksi piiri puhuu selvästi hänen Nordschleife aika 7 minuuttia ja 50 sekuntia, jotka nykyäänkin edelleen vaikea voittaa aikaa. 

nyt BMW on koottu yksikköä malli 50 juhlistaa kymmenettä vuotta vuonna BMW Welt München, omistajien kanssa eri puolilta Eurooppaa, ja myös se on dokumentoitu mukava videon näet muutaman rivin yläpuolella. Kuka sanoisi, että M3 CSL on suorittanut vähintään kymmenen vuoden ajan niiden näkeminen niin hyvässä kunnossa?