BMW

BMW Z4 Konsepti: täysi julkisti uuden Saksan roadster

  • Nämä ovat ensimmäiset kuvat uudesta BMW Z4 Concept, brändi esittelee Pebble Beachilla ennen seuraavan sukupolven Z4 roadster.
  • Tämän kehityksen, tuotannon versio saapuu muutaman kuukauden, on yksi suurista saleista ensi vuonna.

BMW Z4 Concept.

olemme ensimmäinen kuvia BMW Z4 Concept, Prototyypin joka esitellään livetapahtumissa Pebble Beach tällä viikolla, ja palvelee tarkoitusta ennakoida tulevaa BMW Z4 tuotanto ei saavu ensi vuoteen.

Tämän esityksen ensimmäinen iso kysymys uuden roadster, hänen oikea nimensä, on vahvistettu viime vuosina useita raportteja osoitti käyttöön uuden nimen seuraaja Z4, vaikka Nyt voimme vahvistaa, että lopulta ei Z5, koska malli pitää nimen viimeisen roadster myymän tuotemerkin.

Näyttäviä luku käsitteellinen roadster on selvää, on erittäin lihaksikas jossa reliefit ja reunat on merkintä eri vyöhykkeisiin ajoneuvon. Prototyyppinä elämisen ilmeisesti se on silmiinpistävää tarpeeksi napata kaiken huomion ja mahdollinen kansi, mutta On myös todennäköistä, vastata ennen ensimmäisiä merkkejä uuden tuotantomallin, kuten oli asian laita BMW 8-sarja Concept julkisti muutama kuukausi, joka toimi johdannon uuden BMW 8-sarja sitten.

Spectacular elin.

Uusi BMW Z4 Concept on joitakin erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten Vintage Style kaatumisen varalta baareja, hump muotoinen. Tämä on yksityiskohta tuskin nähdä toistettu tuotannon malli, kuten terävä ja optinen riskialtista. Kuitenkin monia muita ominaisuuksia, jotka voidaan siirtää tai ainakin tulkita jatkossa BMW Z4.

Ensinnäkin osuudet ovat hyvin samanlaisia ​​kuin mallin näemme ruudulla, sen mukaan, mitä olemme nähneet kymmeniä vakooja kuvia, jotka olemme osoittaneet Z4 prototyypin kehittämiseen. Pitkä konepelti ja lyhyt takana on merkki perus identiteetin tämäntyyppisen roadsters, ja kun kyseessä on uuden Z4 löydämme pidempimallista kuin edeltäjänsä, lisää läsnäolo tiellä. Muut yksityiskohdat, jotka vetävät huomiomme tämän käsitteen ovat edessä, pystysuorassa optiikka. Emme muista milloin viimeksi saksalainen tuotemerkki käytetty tässä kokoonpanossa, koska vaakasuora järjestelmää käytetään yleisesti että tavanomaiset kaksinkertainen ympyrän optisen elementin, tunnusmerkki brändin vuosikymmeniä.

Tämä on todennäköisesti rento, mutta jokin väline on jo ehdottanut, että tämä voisi johtua suhde tämän mallin kanssa Toyota Supra. Japanin urheilu jakaa kehitys uudella BMW roadster, koska se on sama alusta ja mekaanisen tämän. On liian aikaista sanoa, että, mutta nämä utelias ja ennennäkemättömän optiset edessä voi olla muisto tai suhdetta urheilullinen Toyota.

Uuden Z4 on jo laskussa.

Esittämisen jälkeen tätä käsitettä, meidän täytyy odottaa esitellään tuotantoversio tosi tuotantomalli, joille on vielä muutamia kuukausia, vaikka se ei ole kovin kaukainen ajoissa.

Lopullinen versio roadster toivoa ensi vuonna, 2018, on yksi suurista salit vuoden, jonka jälkeen aikaistetusta markkinoille, muutamaa kuukautta myöhemmin. Joten voimme odottaa seuraavan sukupolven Z4 klo autoliikkeiden ensi vuonna 2018.