KIA

Kia Niro begynner EV testing før sin debut på bilutstillingen i Genève

Våre fotografer bare jakte fullt elektrisk versjon av Kia Niro. Hvis bare noen få dager siden at plug-in hybrid versjon har blitt lagt ut for salg, nå den koreanske bilprodusenten begynner testing EV Niro for å rapportere til Geneva Motor Show neste mars.

Kia Niro EV vil debut på Genève Motor Show neste mars

Den nye Kia Niro EV har vært jaget av målene våre fotografer mens gjennomføre tester nær sentrum av R & D Kia Rüsselheim, Tyskland.

Ingen overraskelse at den koreanske produsenten har til hensikt å lansere en fullt elektrifisert versjon. Michael Cole annonsert, COO Kia Motors Europe under presentasjonen av Kia Stonic å merke seg at "Vi har planer om å innføre flere modeller. I år Niro og plug-in hybrid, og neste år vil vi ha makt Niro".

Testing sammen med Kona Hyundai EV, vil de to modellene har mye av teknologien og de vil ha det samme settet som Hyundai Ioniq, med en elektrisk motor 88 kW toppeffekt (120 HK) og et litiumion-batteri, hvilken Du kunne ha to effektnivåer, 39,2 kWh og 64,2 kWh, slik at autonomi kan nå opp til 350 kilometer med den kraftigste og ca 150 kilometer med lavere effekt.

Koreansk crossover vil være en av de første som har tre forskjellige fremdriftssystemer, forbrenning, hybridiserings- og elektrifiserings

Además.como vi kan se på bildene, på den venstre side av grillen ladeporten er verdsatt, et system med hvilket den Niro EV kan lade 80% av dets batteri på mindre enn 30 minutter ved anvendelse av en hurtiglader.

Således kan Kia tilveiebringe en modell med tre forskjellig fremdriftssystemer, forbrenning, plugg og elektrisk hybrid ren. fra neste mars når Denne versjonen er ventet å gjøre sin verdensdebut på bilutstillingen i Genève.

Som den nye Niro PHEV, som har estetiske endringer fra versjon forbrenning, vil den nye Kia Niro EV har også spesielle funksjoner som plasseringen av tåkelys, hvis design og nytt overnattingssted minner om den nye Kia Stonic .

Camouflage simulerer flukten, men EV Niro ikke har dem

bilder: CarPix