Toyota

Toyota Yaris 2018: Uuden sukupolven jo nähtävissä tiellä

Kehittäminen uuden Toyota Yaris 2018 alkaa ottaa "matkanopeus" ja testi käyttävissä Toyota insinöörien testata ja näyttäytyvät tiellä. Uuden sukupolven Toyota Yaris esitellään joskus ensi vuonna 2017.

Toyota Yaris 2018 - vakooja kuva

Toyota Yaris 2018. Uuden sukupolven Japanin apuohjelma on jo havaittavissa tiellä.

Nykyisen sukupolven Toyota Yaris kestää liian monta vuotta markkinoilla. Käyttöön loppuvuodesta 2011, aika ei kulje turhaan kenellekään. Ja se on tullut välttämättömyys käynnistää uudistettu malli ylösalaisin ja parani kaikilla. Vaikka on vielä riittävästi aikaa nähdä sen näyttelytiloissa, me odotimme näissä Ensimmäinen vakoilla kuvia Toyota Yaris 2018.

Vaikka valokuvaajat ovat joutuneet "metsästää" kaukaa ja olemme juuri saanut muutamia kuvia, voimme sanoa, että kehitystä Uuden sukupolven Toyota Yaris siirtyy vaiheeseen, jonka avulla voimme kuvata useammin. Toyota insinöörit alkaa saada ensimmäiset yksiköt tiellä. Joten olemme valmiit.

Mitä odotamme uuden 2018 Toyota Yaris? Ensinnäkin, vaikka näissä vakooja kuvia näemme Yaris liian naamioitu, tiedämme, että seuraavan sukupolven hylkäisi itsevarmoja kuva hyväksyä uusi muotoilu välittämään aggressiivisemmin ja uusia tunteita. Edessä näemme uuden ilmeen. Se saa ensi-iltansa ajovalot, viimeinen grilli merkit ja muita ominaisuuksia kaikkein tuoreita, Toyota.

Slinky seuraavan sukupolven Toyota Yaris näyttää.

Lisäksi uusi Toyota Yaris 2018 Se pysyy saatavilla kahdenlaisia ​​elimiä3 ja 5 ovea. Vaikka utilitarian kolmiovinen koskaan myyty vähemmän, japanilainen brändi jatkaa tämän vaihtoehdon. Ja vaikka nyt yksityiskohtia mekaanisen, meidän on todettava, että hybridi-versio veloittaa suurempi rooli. Uuden Yaris aikoo jatkaa etuveto.

Jos katsomme vakooja kuvia osoitamme täällä, antaa meille tunne, että uuden sukupolven Toyota Yaris Se kasvaa kokoa. Tämän seurauksena näemme tilavampi matkustamo ja tavaratila kuutioitu suurempi kapasiteetti. Teknologinen ja turvallisuuden kannalta tärkeä myös päivitetään kuten Toyota Yaris 2018 julkaissut uusimman järjestelmät ja ajo apuvälineitä kehittämä Toyota. Sen lisäksi sisustus, joka tarjoaa suuremman yhteyden.

Milloin markkinoilla? Esittämistä Uuden Toyota Yaris tapahtuu joskus ensi vuonna 2017. Vaikka meidän nykyisten tietojen ensimmäiset yksiköt eivät pääse jälleenmyyjille vasta varhainen 2018. Seuraamme tiiviisti sen kehitystä valokuvata sitä uudelleen mahdollisimman pian.

kuvat: Automedia