istuin

Tiesitkö, että testi jatkuu SEAT Arona? Kerromme syy

Kehittäminen uuden istuimen Arona ei ole saatettu loppuun, ja todisteet tästä ovat näiden uusien vakooja kuvia olemme saavuttaneet. SEAT insinöörit edelleen tehdä tietestejä säätämiseksi ennen niiden markkinointia yksityiskohtia. Myynti alkaa ennen vuoden 2017 loppuun.

SEAT Arona - sivusuunnassa vakooja kuva

Vakooja Kuva uudesta SEAT Arona aikana ajokoe istuntoon.

Meidän valokuvaajat ovat joutuneet yksikkö testaamalla uutta SEAT Arona. Näissä vakooja kuvia voimme nähdä äskettäin kaupunkien crossover ajokoe. Ensi se voi tuntua oudolta, että mallin, jonka debyytti yhteiskunnassa ja on tuottanut jatkaa kehittymistään. Se on kuitenkin yleisempää kuin voi ajatella. Ja vaikka alkavaan niiden markkinointi ovat muutaman kuukauden.

uuden SEAT Arona Se tulee myyntiin ennen kuluvan vuoden. Siksi insinöörit SEAT on tärkeää keskittyä kiillottaa joista osa liittyy uuteen B-SUV Espanjan pankkitiedot. Sekä ulkoa ja muotoilu on lopullinen. sitten, Mitä he työskentelevät? Se liittyy testit ajoneuvon käyttäytymiseen itse.

Jos kiinnitämme erityistä huomiota katolle Arona että olemme kuvannut ymmärrämme, että se on anturi liittyy aerodynamiikan. Jolla laitteen, joka ei ole enää mitään naamiointi ja voi mennä tien pelkäämättä nähdä spy valokuvaajat, istuin voidaan kokeilla enemmän mukavasti käteen koelentäjä, joka on todellista käyttäytymistä uuden kaupunkien crossover kaikissa tilanteissa.

SEAT Arona - vakooja valokuva takaisin

Uuden SEAT Arona aloittaa markkinoinnin loppuvuodesta 2017.

Kuten olemme todenneet, on vielä riitä tekemään jonkinlaisen muutoksen Arona viritystä. Muotoilu on lopullinen ja me tiedämme eri moottoreita, jotka ovat käytettävissä silloin, kun sen julkaisua. Joten, mitä muutoksia voidaan tehdä? Ajatus Espanjan yritys on ja saada parhaiten mahdollinen kokoonpano.

Tehdä tämän, tämän tyyppinen tien testit ovat täydellinen, onko keskeytys olisi muutettava. Ja niin tekee voimansiirron ja moottorin itse. Kaikki versiot ovat etuveto, mutta erityinen puitteet vaihteiston tai tietty ohjelmiston moottoritilassa ovat ratkaisevia, koska ne vaikuttavat suoraan ajoneuvon vastaus ja omaa käyttäytymistään niin.

SEAT haluaa Arona asemaa yhtenä parhaista malleista luokkansa. Segmentti, joka kasvaa jatkuvasti ja kilpailu lisääntyy. Tällöin sähköenergiaa ylpeillä dynaaminen B-SUV On ratkaisevan tärkeää menestystä markkinoilla. Ei olisi yllättävää, että jatkamme valokuvaamalla koeyksiköissä SEAT Arona lähiviikkoina. Katsomme.

SEAT Arona: 5 avaimet Espanjan uusi urbaani crossover

kuvat: Phocarmedia