istuin

Ensimmäinen sähköauto SEAT saapuu vuonna 2019, kun Arona

Esitellessään uuden Seat Leon 2017, vanhempi istuimessa on vahvistanut, että ensimmäinen sähköauto Espanjan tuotemerkin tuli markkinoille vuonna 2019, eli puolentoista vuoden kuluttua käynnistämisestä uuden SEAT Arona. Se saapuu ennen uuden suuren SUV SEAT nähdä valon.

SEAT IBE Concept

SEAT PPS Concept esiteltiin Geneven autonäyttelyssä 2010.

Pohjalta esityksen uudesta Seat Leon 2017 pidettiin eilen Barcelonassa, ystävämme valmentaja He käyttivät tilaisuutta puhua tulevaisuus SEAT johtavien virkamiesten tuotemerkin, jotka olivat läsnä. Oli useita erittäin toistuvia teemoja. Toisaalta meillä on uusi SEAT Arona (äskettäin virallisesti vahvistettu) ja toisaalta, oli se, että brändi aikoo myös käynnistää uuden suuren SUV korkeudelta nykyisestä SEAT Ateca.

Oli kuitenkin myös aika puhua Sähköistettyä mekaniikka. Ja tässä se tulee pelata ensimmäinen sähköauto SEAT. Se on jotain, joka on toistuva spekulointia vuosia, ja vielä enemmän, kun espanjalainen yritys esiteltiin Geneven autonäyttelyssä 2010 SEAT IBE käsite. No, koska hän selitti vanhempi, ensimmäinen sähköauto SEAT tuli markkinoille vuonna 2019.

Tarkemmin, ensimmäinen SEAT sähköauto on todellisuutta vuoden ja puoli jälkeen tuotemerkin antamalla uusi SEAT Arona ja ennen kuin he tekevät saman uuden SUV on matkalla. Sopia määräajat ja vaikka tällä hetkellä ei tiedetä, onko se on täysin uusi malli tai 'Sähköistettyä' oman versionsa SEAT Ateca tai uusi Seat Leon, molemmat vaihtoehdot ovat edelleen pöydällä.

SEAT IBE Concept - Takana

Ensimmäinen sähköinen SEAT osuma markkinoille vuonna 2019, kun uusi SEAT Arona.

Keskustelua SEAT syitä ei hyväksynyt variantteja valikoimassa sähköhybridikäyttöinen tulppa tai puhdasta Se ei ole uusi. Jo Toukokuussa puhumme hybridi SEAT suunnitelmia. Espanjan brändi kehittyy erittäin vahva tämän tyyppisessä mekaanisen strategiaa, mutta se ei ole jotain, joka toteutuu lyhyellä aikavälillä, tekniikka on jo kehitetty.

Mennessä SEAT niiden tarkoituksena houkutella nuorempia ja vähävaraisiin asiakaskunta. Ja tästä, hybridi tai sähköisiä mekaanisia säädellään sen korkea hinta verrattuna ajoneuvoon perinteistä polttomoottoria. Voimme sanoa, että SEAT alue on valmis käyttöön plug and sähköhybridikäyttöinen mallit. Kuitenkin, se ei ole vielä oikea aika.

Tulee ensimmäinen sähköinen SEAT käännekohta? Ottaen huomioon kaikki nämä tiedot pöydälle, ja lopulta täytti julkaisupäivä tämän ensimmäisen sähkökäyttöisen ajoneuvon merkki, on selvää, että "sähköinen vallankumous" SEAT saavuttaa uudet kymmenelle vuodelle.

Seat Marbella ensimmäinen espanjalainen sähköä?