istuin

SEAT Leon Cupra R: on radikaalimpaa versio, mutta rajoitettu painos

Odottaessamme lanseeraamalla uuden Seat Leon Cupra, tehokkain historian luoma espanjalainen tuotemerkki, vanhempi SEAT on vahvistanut, että pöydällä hanke käynnistää Seat Leon Cupra R, vielä radikaalimpia versio, ainutlaatuinen ja tehokas, joiden tuotanto on rajoitettu pieni määrä yksiköitä.

SEAT Leon Cupra 2017

Uuden Seat Leon Cupra 300 hv liitetään entistä radikaali, voimakas ja yksinomainen versio.

Uuden Seat Leon Cupra on jo myynnissä espanjaksi jälleenmyyjille. Ns tehokkain Leon SEAT historiaa esiteltiin yhdessä mielenkiintoinen tapahtuma vanavedessä uusimisen kompakti tuotemerkin. Teknologisempi, dynaaminen ja radikaali malli. Sen lähtöhinta on 34050 euroa ja muutamassa päivässä näet livenä Geneven autonäyttelyssä 2017.

Kuitenkin ennen pitkää Uuden Leon Cupra menettää otsikko "tehokkain SEAT mallia" koska Espanjan valmistajalla on kädessä erittäin mielenkiintoinen projekti. Aivan oikein, puhutaan SEAT Leon Cupra R. Vieläkin hienompaa ja tehokkaampi versio kompakti urheiluauto. Matthias Rabe, varatoimitusjohtaja tutkimuksen ja kehityksen klo SEAT, on ollut joka on vahvistanut kehittämään tätä mallia brittiläinen keskiarvon.

Mutta on olemassa useita vivahteita, jotka on oltava läsnä. Yksi niistä on se, että SEAT Leon Cupra R myydään rajoitettu painos. Niin tulee tietyn tehtaan ja pienten yksiköiden määrä. Tähän on lisättävä erilaisia ​​muunnoksia, jotka tekivät SEAT insinöörit radikalisoimaan malli, joka perustuu.

SEAT Leon Cupra 2017

SEAT Leon Cupra odotetaan R myydään rajoitettu painos.

Rabe ennakot että me ja vähentää etäisyyttä kehon maasta muuttamalla suspension, myös asennettu uusi korisarja jolloin hiilikuitu on vallitseva materiaali. Ennakoi myös, että useita muutoksia tehdään mekaanisessa osassa. Lisäksi odotamme seitsemän tai kahdeksan kuukauden nähdä jotain mielenkiintoista. "

Korkeat toimisto SEAT kommentoi, että tämä uusi versio Seat Leon 2017 ilmeen ylläpitäminen arvot Cupra mallien ehjä. Eli ne pitäisi olla hyvin hauska ajaa, mutta puolestaan ​​on tarjota hyväksyttäviä käytettäväksi ajoneuvon jokapäiväiseen mukavuutta.

Milloin markkinoilla? Vaikka Matthias Rabe ei mennä tarkemmin, hän ehdotti, että uusi León Cupra R ilmestyy joskus ensi 2018. Muutenkin ja varmasti, kun alkaa markkinoida yksiköitä valmistettavan "lentää" ja olla ruoho keräilijöiden ja ystäville Espanjan tuotemerkin. Ilmeisesti se on kalliimpaa kuin uuden Leon Cupra joka kuten mainitsimme alussa artikkelin, on myynnissä 34050 euroa.

SEAT Leon Cupra 2017: Lion hinnat urheilullisemman ja vahva brändi