istuin

2016 SEAT SUV näyttäytyä viimeisiä yksityiskohtia sen muotoilu

Joka kerta näemme ensimmäisen SUV SEAT yksi hänen testeistä saamme hermostunut, on monia innokkaita näkemään se päättynyt. Siihen asti palaamme sen siepata koevaiheessa erilaisella naamiointi ennen nähty.

Se ei ole mitään uutta, että paikka on käynnistänyt valmistus on heidän ensimmäinen SUV. Kiinnitetty merkki Volkswagen Group on saanut luvan tulla segmentin markkinoiden laajentuminen nähty. Se on ollut hidasta, mutta on jo käynnissä kehitys SEAT maastoauto 2016. Ei ole myöskään mitään uutta nähdä hänet tiellä, mutta se on ensimmäinen kerta näemme häntä päivät ja että aina auttaa, kun arvaa mitä se tulee olemaan.

erittäin terävä etuosa muotoilu tilavaa etusäleikkö

Aiemmin oli ollut tietoinen kehittämistä tämän SUV, joka ei ole vielä virallista nimeä. Ensimmäistä kertaa olen nähnyt sen naamioitu alla elin leijona, johdettu auto, ensi silmäyksellä oli alusta, joka oli meneillään koettelemuksia. Kuten me etukäteen ajoissa näimme hänet jälleen, tällä kertaa yöllä, ja lopullinen koria ja paljon naamiointi.

Joten tämä on ensimmäinen kerta näemme sen päivänvalossa vartaloonsa ja alustan lopullinen. On totta, että määrä naamiointi pressua on laaja, mutta silti meillä on mahdollisuus nähdä valoa yksityiskohtia sen tulevaisuuden suunnittelu. Ennen tätä on muistettava, että istuimessa on jo esittänyt esikatselu muotoilun viimeisessä Geneven autonäyttelyssä, SEAT 20V20 toimisi inspiraation, totuus on, että jokin näyttää.

Jos katsomme eteenpäin näemme, että nenä muuttuu prototyyppi, mutta ei liikaa. Näyttää siltä, ​​että takana etusäleikön naamiointi tilavaa vuotia, puolittunut tehdä tilaa rekisterikilpi. Samalla ajovalot eivät näy, mutta jos menemme reikien läpi kankaalle nähdä, miten muotoilu on varsin kapea.

Puolella toistaiseksi vaanii näköpiirissä

Täytyy sanoa, että SUV SEAT on joitakin samankaltaisia ​​kuin Volkswagen Tiguan toimenpiteiden pitää itseään segmentissä keskikokoisten SUV. täällä Se kilpailee suuret mestarit markkinoiden kuten Qashqai tai CX-5 (Tutustu ranking SUV). Sivuttaissuunnassa arvostaa vain yksityiskohtia, mutta lähdetään takana kyllä ​​siellä voi nähdä mitään.

Jos muistat 20V20, tämä osoitti taka muotoilu runsaasti luonnetta, kestävä ja urheilullinen kosketus. Ilmeisesti tuotantomalli Se puutu molemmat niin korkea ja satunnaisia ​​yksityiskohtia, mutta silti se ei jaa elementtien prototyyppi. Yksi näistä on takavalot, jota pidämme on lähes samanlainen kuin veljensä grafiikkaa esitellään Genevessä.

Vähitellen mukaan edistää kehitysvaiheessa, SUV kadota sisältöä SEAT naamiointi, jotta voimme löytää uusia yksityiskohtia sen suunnitteluun. Saapuneen, jota emme ole vielä antanut nimeä, Sen pitäisi tapahtua myöhemmin tänä vuonna tai ensi, vaikka tällä hetkellä se ei ole tiedossa. Kuitenkin yksi asia on selvä, aina, kun on vähemmän nähdä luonnon.

Näemme takavalot ovat hyvin samanlaisia ​​kuin 20V20

kuvien: CarPix