Opel

2018 Opel Insignia OPC: niin tulee uusi urheilullinen versio Insignia

  • Sportiest variantti Opel Insignia on jo käynnissä, uusi Insignia OPC olisi esitettävä ennen vuoden loppua, joten Frankfurtin autonäyttelyssä on todennäköisin päivämäärä.
  • Näytämme, miten suunnittelu tämän uuden variantin OPC, perustuu uusimpaan vakoilla kuvia mallista.

Virkistys uuden Opel Insignia OPC 2018.

Esittämisen jälkeen uuden Opel Insignia, sekä kaikki variantit remarcadas malli, se on vuoro räjähdysalueella variantti, uusi Insignia OPC versio jatkaa perinnettä hänen edeltäjänsä, vaikkakin tärkeitä teknisen kehityksen suhteen edellisen sukupolven.

Sijasta kuusi sylinteriä, jotka kannustivat Opel / Vauxhall logon edellinen OPC, uusi malli tulee olemaan uusi nelisylinterinen moottori ja jokapyöräveto, mekaaninen järjestelmä pienempi, mutta se sallii Insignia yli 300 hevosvoimaa. kuva on samanlainen kuin muut versiot saavat remarcadas Saksan malliin, kuten Buick GS, joka tihkui tänään juuri sen voima hahmo, 310 hv tai 314 hv. Vaikka kyseessä olevan mallissa myydään Yhdysvalloissa markkinoilla löydämme samat 3,6-litrainen V6 on saatavilla Chevrolet Camaro, koska olen keskustellut edellisessä raportissa analyysi johtaa versioita Insignia Sports projektin.

Insignia OPC: räjähde variantti logo viritetty Ring

Etenkin suunnitteluun, kuten näemme virkistysalueella olemme valmiita, Löydämme hieman lihaksikas mutta hyvin huomaamattomia Insignia. Joten voimme odottaa edessä selvempi lentolippuja, vanhemmat pyörät ja urheilullisempi pakokaasujen kokoonpano.

Valokuva Opel Insignia OPC vakooja.

Insignia OPC olemme jo löytäneet useita yksiköitä aikana testiohjelma, vaikka Nürburgring. niin ja voimme ennakoida joitakin silmälasit tämä erityinen urheilun versio.

Alle ulkonäkö testin yksiköiden OPC versio ominaisuus erityinen puskurit suurempia ilmanottoaukot, ja erilaisia ​​parannuksia kehyksen urheilullinen kiinteämpi jousitus asetukset ja laskevat hieman, kun taas kohdassa jarrutuksessa löytää Suuremmat levyjä Brembo. Vaikka kaikki tahdonvoimaa, on odotettavissa, että kiitos uuden alustan, Insignia OPC menettää noin 170 kiloa verrattuna edeltäjäänsä, vaikka on enemmän kokoa.

Buick Regal GS 2018 Buick suodatettu versio tulevaisuuden Opel Insignia OPC

Toistaiseksi no jättöpäivämäärä, mutta toivomme esitetään ennen vuoden loppua, joten 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä tuntuu täydellinen aika paljastaa tämä versio, vaikka ei ole vielä vahvistettu.

kuvat: Automedia