nyheter

En drone er i stand til å lade elbiler?, Er Amazon allerede jobber med den ideen

Amazon har patentert en genial løsning refill "on demand" for elektriske biler, droner i stand til å komme til bilen og lade batteriene, som ved første synes en god idé, selv om dagens tekniske umuligheter er ganske stor.

Ordningen drone patentert av Amazon.

Online shopping giganten Amazon, har viet mye innsats til teknologien av droner i nyere tid, som vist ved sine planer om å distribuere droner for distribusjon av varer. Sannsynligvis disse prosjektene ble født ideen har nå dukket opp i patentregisteret, droner i stand til å gå til en elektrisk bil for det formål perching på dem og lade batteriene.

Ideen virker enkelt, når en bruker går tom for batterier trenger bare å aktivere systemet, som vi forstår vil være en abonnementstjeneste, og en drone vil gå hvor bilen er. Når du er der, Den er koblet til bilen og lade de gamle batteriene slik at du kan ta turen igjen.

Selv om a priori synes en god idé, er sannheten at gjeldende tekniske begrensninger helt fraråder dette genial løsning Amazon, som ikke betyr at i morgen kan være et godt alternativ for å eliminere problemene med autonomi i lange reiser eller i områder der det er ingen ladepunkter.

Skisse patent.

Prøv å implementere denne løsningen i dag er nesten umulig, vekt og volum som kreves for å lagre en betydelig mengde strøm, nok til ikke å bære hele elektriske, men å levere nok kWh for å gjøre det nå poenget med nærmeste omlasting kjøretøy, ville bety at drone ville ha en størrelse (og dermed vekt) ikke la dette gå for langt.

Tenk på en drone som bærer et tilsvarende batteri som allerede har elektriske kjøretøy, inkludert lavere densitet Det er den perfekte grafisk illustrasjon av de fysiske umuligheter ved denne løsningen. Minst med den teknologien vi har i dag.

Så for dette systemet var faktisk mulig, vil det være nødvendig bruke andre energilagringsteknologi, for å tillate større lastekapasitet med et betydelig mindre volum.