Opel

Paras apuohjelma 2015 Motor.es: Opel Corsa

Kuten tavallista Motor.es vuosittain Toimitustiimi valitsee sen vuotuinen lista voittajista. Tänä vuonna päätetään joukossa yli 100 autoa, olemme päätelleet, että paras apuohjelma 2015 oli uusi Opel Corsa.

Toinen vuonna hän päättymässä. 2015 365 päivät ovat pian loppuun, ja on aika katsoa taaksepäin ja selvittää, mitä oli paras autoja niiden segmenteissä. Kuten tavallista Motor.es olemme tehneet oman äänestää uusia malleja, valmistettu tammi 1 ja joulukuun 31 Edellä mainitulla vuoden.

On 10 luokkia: Apuohjelma, kompakti, salonki, luksussedanin, coupé, avoauto, superdeportivo, maastoauto, pakettiauto ja vaihtoehtoisesti powered ajoneuvojen. Kussakin osassa on kolme finalistia ja yksi voittaja, että me tullaan paljastamaan näinä päivinä. Tietenkin joukossa tulee olemaan enintään äänesti saamaan kutsua paras auto vuoden varten Motor.es.

Paras apuohjelma 2015

Pienin segmentti markkinoilla on ollut vuonna erityisesti muutti. On ollut uusi ja uudistettu suuria malleja. Edustavat 20,4% markkinaosuus, alan apuohjelmia on elintärkeää merkkejä, joten laajaa sitoutumista sen valloitusta.

  1. Opel Corsa
  2. Mazda2
  3. Fiat 500

Hänen kilpailijansa ole esittäneet mitään helppoa, mutta se on ansaittu voittaja

Kaikkia mahdollisia ehdokkaita, toimituksen on tutkinut voittaja paras apuohjelma 2015 on Opel Corsa. Olemme viidennen sukupolven pieni saksalainen. Sukupolvi siirtyvät kaikki aikaisemmat pysyä markkinoilla viittauksia. Onneksi olkoon Opel.

Kun KODO suunnittelu kainaloonsa Mazda2 on esitetty vaihtoehtona eurooppalaisia ​​merkkejä. Pienestä koostaan ​​sopii kaupungin esittelee. Sekä sen käytännöllisyys ja käyttäytymistä. Pieni mutta tukeva, hillitty mutta tyylikäs, hiljainen mutta tehokas. Toinen hyvin ansaittua hinta.

Opel Corsa 1.0 Sidi Turbo, kokeile: moottori, kulutuksen ja käyttäytymisen

Myytti aktivoitu sanoja. Se oli vuonna 2007, jolloin Fiat 500 tuli elämään, ja monet heitti kätensä pään. Kuitenkin viime vuosina se on tehnyt selväksi, että veto oli enemmän kuin oikeassa. Tässä 2015 on nähnyt hieman restyling. Pieniä parannuksia siellä täällä, joka jatkaa tekemään 500 rakastetun ja arvostettu malli.