Subaru

Subaru Forester 2019: ensin katsoa uuden sukupolven

Kehittäminen viidennen sukupolven Forester on käynnissä pitkä. Meidän vakooja valokuvaajat ovat onnistuneet kiinni tulevaisuuden ensimmäinen Subaru Forester 2019 aikana ajokoe istuntoon. Se hyväksyy uuden modulaarisen alustan japanilainen yhtiö ja sen muotoilu vaikuttaa Subaru SUV Concept Ascent.

Subaru Forester 2019 - vakooja kuva Side

Subaru Forester vakooja kuva 2019 aikana ajokoe istuntoon.

Neljännen sukupolven Subaru Forester kestää noin vuodesta 2014. Monta vuotta kanssa Japanin mallin kuormia selässään. Aika väistämättä ohittaa kaikille ja markkinaraon niin kilpailukykyinen kuin liikkuviin metsänhoitaja, on tärkeää saada alas työtä sekä siitä, mitä on viidennen sukupolven Japanin yritys.

2019 Subaru Forester kehittäminen on käynnissä pitkä. Kuitenkin meidän valokuvaajat ovat epäonnistuneet löytää yksikkötestaus tasalla. Tuomme ensimmäisen vakooja kuvia olemme saaneet uusia metsänhoitaja ajon avaa tien vieressä Honda CR-V: n ja Volkswagen Tiguan referenssinä ajoneuvoja.

Subaru on alkanut koejaksot kirkkaassa päivänvalossa tiellä, joten sen odotetaan saada uusia havaintoja lähiviikkoina. Uuden sukupolven Subaru Forester tulee ladattu tärkeitä tuloksia esteettiset ja mekaaniset ominaisuudet ja teknologian taso. Kaikissa naamiointi yksikkö näyttää valokuvataan, voimme ennakoida ulkonäköä että kuva näyttää.

Subaru Forester 2019 - vakooja valokuva takaisin

Uuden sukupolven Subaru Forester vaikuttaa se Ascent SUV konsepti.

Suunnittelu Uuden Forster tulee vaikuttaa suuresti Subaru Ascent SUV konsepti, käsitteellinen malli esiteltiin viime New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä 2017. Kuten jo ehdottanut aiemmissa artikkeleita, tämä konsepti tarjoaa esikatselu seitsemän istuinta malli saapua näyttelytiloissa joskus ensi vuonna 2018.

Kiitos uuden optisen, ilmanottoaukot ja kromi aksentti, yhdistää piirteitä karkea ja kova SUV, jossa on moderni ja tyylikäs auto. Korkeat huppu urheilun useita rivejä -merkki puolustuksemme ja pitkittäiset kattokaiteet muistuttavat meitä siitä, että tämä ajoneuvo on valmis kohtaamaan kaikenlaisia ​​tapoja. Kuitenkin käytännöllisyys ja toimivuus seuraa asialistalla.

Toinen uutuus esittelee uuden sukupolven Subaru Forester on hyväksyttiin uusi maailmanlaajuinen foorumi Subaru. Modulaarinen arkkitehtuuri, kuten kehittyneiden itse brändi, käytetään koko valikoiman ajoneuvoja lähitulevaisuudessa. On odotettavissa, että uusi Forester esitellään joskus ensi vuonna 2018.

kuvat: SB-Medien