Citroën

Citroen Berlingo 2018: den nye generasjonen av franske van er i gang

Vi fanget en prototype av den nye Citroen Berlingo 2018 under en road test. PSA-gruppen har jobbet en stund i den nye generasjonen av sin populære fransk. Det kom på markedet i 2018, og vil bli produsert i Spania. Mer spesifikt på bakken som Ptil har i Vigo. Peugeot Partner, sin "fetter" også får sin nye generasjon.

Citroen Berlingo 2018 - spion bilde foran

Spion bilder av den nye Citroen Berlingo 2018.

Vi viser først spion bilder av en prototype av den nye Citroen Berlingo 2018. Den nye generasjonen av den populære franske van er allerede i gang. Og som forventet, vil hans "fetter" Peugeot Partner også motta denne viktige oppdateringen. Og så vil Opel Combo. Prosjektet er kjent under kode 'K9"Og det vi ser i disse bildene er svært avansert.

Den nåværende generasjonen nådde forhandlere i 2008. Nesten et tiår senere, fornyelse av denne modellen er rett rundt hjørnet. Men hva endringene vil skje med ankomsten av den nye Citroen Berlingo 2018? Både den nye Berlingo og Partner og Combo vil gjøre bruk av modulære plattform EMP2PSA konsernet, en arkitektur som det franske selskapet gir mye lek.

Som en av de eldste modellene i sitt segment, Citroen Berlingo tilgjengelige i dag tilbyr de verste forbrukstall og dårligere kjøreopplevelse. Dette vil endre med ankomsten av den nye generasjonen. Enheten har jaktet en svært viktig kamuflasje bare gi oss et glimt av noen av de mest karakteristiske estetiske elementer som vil telle. I alle fall vil være en utviklet utforming (Uten å nå høyere) enn vi kjenner i dag.

Citroen Berlingo 2018 - spion bilde tilbake

Den nye generasjonen Citroen Berlingo nå forhandlere tidlig i 2018.

Ved å bruke den angitte plattformen EMP2 er ventet at den nye Berlingo (og resten av hans første brødre) sende en forskjellige dimensjoner dagens generasjon tillater en betydelig økning i belastningskapasiteten.

Med hensyn til motorutvalg, vil det være et ganske bredt spekter. finne Puretech bensinmotorer og THP samt BlueHDi diesel (Inkludert de nye 1,5 BlueHDi). Utvalget av krefter tilgjengelig gå 100-150 hk. Videre vil kraftigere versjonene har en "Mild hybrid" alternativet som forbedrer effektiviteten betraktelig.

Når vil det bli presentert? Den nye Citroën Berlingo vil bli presentert for senere i år ved siden av den nye Peugeot Partner. Så traff markedet som en modell av 2018. Produksjonen vil ligge på fabrikken som PSA-gruppen har i byen Vigo (Spania).

Citroen Berlingo 2018 - spion bilde tilbake

Den nye Citroen Berlingo debut med sin franske fetter, Peugeot Partner.

bilder: Phocarmedia